Kardeşim çok iyi bi launcher 1 saat boyunca uğraşıp ikonları falan ayarlardım kendime göre ayarladım, sonra uygulama yakalandı. Şuna ***** falan bişiler bulamıyorsan yayınlama emeğimiz boşa gidiyor yahu.
Ben de hiç bir sıkıntı olmadı .***** kurmaya da ihtiyaç olması.çok süper valla. Sandığım bir iki şey sorayım.users manual(kullanim klavuzu) nerden çıkıyor.saat in görünümü nasıl değişiyor yoksa tek tür saat mi var. Bir de en ekranı tusuna basınca tsf yada orjinal ev ekrani seçimi çıkıyordu ben herzaman tsf seçeneğini işaretledim artık sormuyor, tekrar sormasini nasıl sağlayabiliriz .yardımlarınız için tesekkur ederim
Tanıtım videoları var ama kullanım Klavuzu ilk kurduğunda çıkar bi daha açamıyorsunuz (ben öyle biliyorum)
Varsayılandan kaldırmak için ayarlar-uygulama Yöneticisi- tfs launcher- varsayılanı sil .. tuşuna basın home tuşuna basınca sorar hangi launcher kullanmak istediğinizi
Anlatımı s3e göre yaptım genelde böyle olması gerekiyor.
Tema gercekten mukemmel otesi bisey. On mumara bes yildiz paylasim olmus. Tskurler. M.atrix kullanicisiyim. Surum 2.3.4 oldugu icin mesaj galeri ve birkac ozelligi kullanamiyorum. Onun harici butun ozelliklerini cok rahat kullanabiliyorum. Sanki telefon guncelleme almis gibi oldu )