trident e8 kullananlar yada bilenler bir baksın

Konu Sahibi
trident e8 kullananlar yada bilenler bir baksın
Arkadaşlar bugün televizyon izlerken trident e8 in satışı çıktı baktım gerçekten güzel telefona benziyor sizce nasıldır 200 tl ye alınırmı

sence 200 tl ye ne kaar iyi olabilir

LimePie

Üye
aynen öyle iyi olsaydı fiyatı yüksek olurdu hiç bulaşma parana yazık

Konu Sahibi
yani nasıl desem hani menüsüne baktım geçişlere baktım telefon çok güzel

fk555897

Üye
Bence çok kötü bir telefon. Ğ

akherdal

Üye
internete girebilen bir browseri var. kullanımı biraz sorunlu, daha iyi olsun diye başka bir uygulama yüklemeye çalışırsan menü tuşu görev yapamaz.. bu benim başıma 2 defa geldi. istanbul daki servis bu sorunu çözüyor. yani sorun yok...
çift hat (mini kart) kullanmak istersen fazla birşey beklemiyorsan basit bir telefon arıyorsan ideal...
bataryasını çıkardın tekrar taktın... tarih-saati tekrar ayarlamak sorun değilse neden olmasın.

Tepkiler: bahaddin53
trident almış 3 ay magdur olmuş 300 tl ye aldıgım telefonun tamiri için servisle telefon goruşmesi sonucu 100 tl kontor harcayan sonra zorla cihaz degisimi yaptirdigim bir firmadır gelen cihazda sorunlu çıkınca kırdıgım telefondur ( 2 cihazda 0 degil baskasının telefonunu bana benim telefonumu başkasına veren üstelik ne rehberimi ne mesajlarımı silen servistir zamanında biri beni arayıp senin mesajların ve rehberin benim telefonda bu nasıl oluyor diyince anladım rica ettim adam bilgileri silecegini söyledi bu kadarda yasalara karşı sorumsuz bir firmadır)Sakın bulaşma

Tepkiler: bahaddin53

Tridentten hic bisey almicaksin adam hakli.

Adi telefonlari tridentin batarya cikinca tarih saat ayarlanirmi ya