okeane3110c
Üye
-
Konu Sahibi
-
Genel Özellikler
güzel telefona benziyor .) 4.0 ekran android arıyanlar bi baksın derim |
marka onemlı degıl bence
arkadaşlar bende trident A2000 var, alalı 2 ay oldu genel olarak bi sıkıntım yok şimdilik. telefonda yok yok özellikler de bu fiyata tatmin edici düzeyde.. android os ile bi iki problemim oldu onun dışında da sadece şarj cihazı dandik olduğu için iyi şarj etmiyor, bunuda usb den şarj edince sıkıntının telde olmadığını anladım, eğer çift hatlı bi android os istiyorsanız tridentten başka seçeneğiniz yok. ewet almak isterim derseniz de A1000 diye bi tel çıkacak yakında onu alın derim, onun ram ve işlemcisi daha yüksek.. çift hatlı android ve uygun fiyatlı istiyorsanız trident alabilirsiniz,,, AMAAA tek hatlı android os alacaksanız tanınmış kaliteli markalar tavsiyemdir.. SORULARINIZ olursa A2000 ile ilgili severek yanıtlarım ki, benim çektiğim trident A2000 modelinin araştırma çilelerini siz çekmeyin.. güzel günler
arkadaşlar bende trident A2000 var, alalı 2 ay oldu genel olarak bi sıkıntım yok şimdilik. telefonda yok yok özellikler de bu fiyata tatmin edici düzeyde.. android os ile bi iki problemim oldu onun dışında da sadece şarj cihazı dandik olduğu için iyi şarj etmiyor, bunuda usb den şarj edince sıkıntının telde olmadığını anladım, eğer çift hatlı bi android os istiyorsanız tridentten başka seçeneğiniz yok. ewet almak isterim derseniz de A1000 diye bi tel çıkacak yakında onu alın derim, onun ram ve işlemcisi daha yüksek.. çift hatlı android ve uygun fiyatlı istiyorsanız trident alabilirsiniz,,, AMAAA tek hatlı android os alacaksanız tanınmış kaliteli markalar tavsiyemdir.. SORULARINIZ olursa A2000 ile ilgili severek yanıtlarım ki, benim çektiğim trident A2000 modelinin araştırma çilelerini siz çekmeyin.. güzel günler
Selam Arkadaşlar,
Bende de Trident A2000 var içerik olarak gayet iyi fakat işlemci çok yavaş rehberde bir isim bakmaya çalştığında bayağı bekletiyor. ayrıca telefon görüşmesi yaptıktan sonra bazen görüşmeyi sonlandırmak istediğinizde ekran siyah ve de kapat düğmesi gözükmüyor taki karşı taraf elefonu kapatıncaya kadar beklemeniz gerekiyor bu da herzaman kabuledilir birşey değil bu problemi yaşayıp çözümünü bulan arkadaşlar tecrübenizi paylaşırsanız menmun olurum.
iyi bayramlar
arkadaşlar merhaba bende trident a2000 telefon var telefon cok güzel hoş kullanışlı diğer arkadaşların dediği sorunlarla karşılaşmadım cok sükür yalnız bi sorun benim kullandığım telefonda su sorun var beni biri aradığında cevaplama yada redetme sorunu var yani android sürgüsünü sağ yada sola sürükleme sorunu bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim ne yapmam lazım bilenler varsa yardım etsin teşekkürler
evet hocam ekran geç geliyo telefon calarken android cevaplama cıkıyorya işte onda sorunum var telefona cağrı geliyo bazen acıyom bazen acamıyom arada denk gelirse acıyo onu nasıl düzeltebilirim ne yapmam lazım bildiğin program vs yada baska bişey var mı TEŞEKKÜR EDERİM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?