trident A2000

Konu Sahibi
trident A2000
Genel Özellikler

• Çift SIM Kart (Dual SIM) Teknolojisi
  • Android 2.2.1
Bağlantılar

• Bluetooth™
  • USB ile bilgisayar bağlantısı
  • WiFİ
  • GPRS
  • WAP
  • AGPS
Hafıza

• RAM 256MB
  • ROM 512MB
  • 16GB HARICI DESTEK
Ekran

• 4.0 inch TFT LCD
  • Kapasitif Dokunmatik Ekran
Radyo

• FM Radyo (Radyoda kanal arama / ekleme / kaydetme)
Kamera / Fotoğraf

• 3.2 MP (Otomatik Odaklanma)
  • Ön vga kamera
Video

• Video Kaydedici
  • Video Oynatıcı
Ses ve Müzik

• Müzik Çalar(MP3,MP4)
  • Ses Kaydedici
  • Polifonik ve Midi Melodiler
Mesajlaşma

• SMS
  • MMS
Uygulamalar

• Android Market
  • Oyunlar
  • Ajanda
  • Kronometre
  • Takvim/Hatırlatma
  • Alarm
  • Saat
  • Dünya Saati
  • Hesap Makinesi
Çağrı Yönetimi

• Sesli / Titreşimli / Ses ve Titreşimli uyarı
  • Arayan kişiye özel resim gösterme
  • Farklı profil seçenekleri (Genel, Toplantı, Dışarıda vb.)
  • Kullanıcı grupları oluşturma
  • Çağrı yönlendirme / durdurma / bekletme
  • Aranan / gelen / yanıtlanmayan çağrı listesi
  • Çağrı zamanı / çağrı ücreti
Kutu İçeriği

• A2000 cep telefonu
  • Sarj Cihazı ve USB Kablo
  • Kullanım Kılavuzu
  • Garanti Belgesi
  • Kulaklık
Özellikler

• Ağırlık(gr) :150g
  • Pil : 1000 mAh

güzel telefona benziyor .) 4.0 ekran android arıyanlar bi baksın derim

meme4

Üye
igrenç bir telefon bu tridentten asla telefon alınmaz bakın benim başım belada

Konu Sahibi
işletim sistemli telefonlarda skıntı cekmessın marka onemlı degıl bence

meme4

Üye
marka onemlı degıl bence

tridentte çalışanlar lise mezunu düzeyinde egitim gördügünden bile şüpheciyim neden dersen konuşma yetenekleri yok müşteriye bagırabilecek kadar kendini zeki sanan çalışanları var hiç bişe bilmeyen sadece önüne gelen düzenlenmiş evrakları imza atan müdürleri igreç bir teknik servisleri var ki mikrofon arızasını 3 kez servise yollamamdan sonra çözdüler buda bana 1 ay telefonsuz kalmama yol açtı daha saydırma tridennt alırsan sıfır alırsın 5 gün kullanırsın servise yolarsın servis 20 gün kullanır yolllar yapılmamış oldugunu görürsün yollarsın yapmadan tekrar yollar tekrar yollarsın sıkıştırısın ikinci el parça takar yollar sorun çıkartır tekrar yollarsın telefon kargoda serviste haşat olur degişim istersin bagırırsın çagırısın kabul ederler başkasının telefonunu sana senin telefonunu başkasına yollarlar başım belaya gircek diye korkarsın ararsın servisi bagırırsın çagırırsın biz sizi arayacagız derler aramazlar şikayet etcem dersin tabi git et sen ugraşırsın diye cevap alırsın en yetkili kişiden para iadesi istersin şirket olarak para iadesi yapmıyoruz cevabı alırsın tüketici haklarını çignediklerini görürsün evşin elektronik şikayet yazarsın daha binlerce madur görürsün ve anlarsınki lanet olsun keşke almasaydım verdigim para haram olsun dersin ya satarsın ya çöpe atarsın nokıa samsung alırsın tridentte telefon muydu o parayı keşke vermeseydim dersin bunlar başımdan geçti alma android açık kodlu bir yazılım güncellem ihtiyacı duyacak her telefon gibi trident bu güncelleme imkanını sunmaz sunsa bile o yazılılm yazılılm olmaz anlayın artık çinde 10 dolarlık telefon (toptan aldıgı için 1 dolara kadar düşüyor ama özel isimli istedigi için 5 dolara falan geliyor kargoyla birlikte 25 dolar doları 2 tl den hesaplasak 50 tl kayıt vergiler desek 100 tl 100 tl bu kaba hesap tanesini 50 tl den düşük fiyata getiriyolar sana satıyolar 450 tl işte burda kar haksız kazanç var bu şirketin kurucusu bu paraları nasıl yiyor o kadar günahkarkı anlatamam hala sorun yok bunlar bişe degil diyorsan al ve gör

Konu Sahibi
hadiyaa böle birşeyleri olduğunu bilmiyordum kardeşim çok saolasın yorumun için

arkadaşlar bende trident A2000 var, alalı 2 ay oldu genel olarak bi sıkıntım yok şimdilik. telefonda yok yok özellikler de bu fiyata tatmin edici düzeyde.. android os ile bi iki problemim oldu onun dışında da sadece şarj cihazı dandik olduğu için iyi şarj etmiyor, bunuda usb den şarj edince sıkıntının telde olmadığını anladım, eğer çift hatlı bi android os istiyorsanız tridentten başka seçeneğiniz yok. ewet almak isterim derseniz de A1000 diye bi tel çıkacak yakında onu alın derim, onun ram ve işlemcisi daha yüksek.. çift hatlı android ve uygun fiyatlı istiyorsanız trident alabilirsiniz,,, AMAAA tek hatlı android os alacaksanız tanınmış kaliteli markalar tavsiyemdir.. SORULARINIZ olursa A2000 ile ilgili severek yanıtlarım ki, benim çektiğim trident A2000 modelinin araştırma çilelerini siz çekmeyin.. güzel günler

meme4

Üye

arkadaşım sana sadece şunu söyleyecem adaptör akım sorunuysa bu telefona büyük ciddi zararlar verir hatta bataryayı şişirip patlatabilir bile büyük bir sıkıntısı oldugu belli servise yolla degiştirsinler yollamadan yanına bir iz at aynısını degiştirdik diye yolluyorlar 2)asla güncellemem sunmayacak bir firmadan android telefon almak saçmalık zaten androidle ilgili bir kaç sıkıntım var demissin bu sıkıntılar htc ve samsung gibi ünlü markalarda olsa mail atarsın sıkıntılarını dile getirirsin bir sonraki güncellemede çözerler o sorunu tridentte bu mümküm degil

• RAM 256MB
  • ROM 512MB bu özellikteki bir cihaza 450 tl veririm ama bu çin malıysa ve halkı teknik servis adresinde istanbul beylikdüzünde üretim yaptıklarıyla kandırıyorsa teknik servisin hiç bir bilgisi yoksa genel müdürü oturmak içimn gidiyor ve hiç bir bilgiye sahip degilse müşteri temsilcileri egitimsiz ise bir arızalı telefon 2 ayda yapılamayıp başkasının telefonu yollanıyorsa üstüne tehdit ediliyorsan almam bunun yanında bataryaları lion ama içini inceleyince açtım inceledim nokıa vb bataryalar gibi güvenlik önlemleri yok her an patlayabilir bomba en son Android 2.2.1 sürümünü kullanan bu ürün asla amam asla güncellenmeyecek firma güncelleme çıkarsa bile telefonlara yüklenemiyecek inceledim bu telefonu aldım kullandım şimdi pişmanım aldıgım ilk hafta bende begenmiştim ama sadece ilk hafta!!!

----------Eklendi @ 12:08:49 ---------- Yazıldı @ 12:03:57 ----------

alan hata yapar almak isteyen servisi arasın ve desinki benim telefonum 30 iş günün geçti para iadesi istiyorum desin imeı numarasını vermesin bilgi istesin görsün para iadesi yapıyorlar mı yapmıyorlar mı

meme4 kardeş, henüz teknik servisin kucağına düşmedim çok şükür. ama şunu söyleyeyim eğer telim bozulursa adım gibi eminim ki senin bahsettiğin çileleri bende çekeceğim.. ben telefonu inceledim ve sırf çift hatlıya ihtiyacım olduğu için bu trident denen markadan aldım.. almaya aldım ama trident in sitesini kurcalayıp bilgi sahibi olmak sonradan aklıma geldi.. yaani senin anlıyacağın, türko mantıkla hareket edip önce malı aldım sonra araştırma yaptım.. tridentin sitesinde evşin elektroniğin tanıtımını izledim, bildiğin komedi dükkanı gibi bir video. Genel müdür konuşma yapıyor tutmuş yok telefonlarımız televizyonlu falan diyor,,, çok basit cümleler kuruyor.. neyse nediyeyim almış bulunduk.. allah servise düşürmesin..

Android güncelleme olayına gelince senle aynı fikirdeyim, bir süre kullandıktan sonra şunu farkettim ki ben bu teli asla gncelleyemiyeceğim.. ancak ilerleyen zamanlarda çift hatı destekleyen daha üst seviye ve kasmayan bi rom bulursam onu yükleyip öyle kullanıcam.. almak isteyenlere tavsiyem önce teknik desteği sağlam olan bi firma bulsunlar sonra ürününü kıyaslasınlar...

Ben aldım pişman değilim ama bidaha bu tür işlere kalkışırken daha dikkatli olmaya çalışıcam, allahtan tek dileğim beni teknik servise muhtaç etmesin.. bu teli iki yıl servise göndermeden sorunsuzca kullanıp parasını çıkarırsam ne mutlu bana..

kosal

Üye
Selam Arkadaşlar,

Bende de Trident A2000 var içerik olarak gayet iyi fakat işlemci çok yavaş rehberde bir isim bakmaya çalştığında bayağı bekletiyor. ayrıca telefon görüşmesi yaptıktan sonra bazen görüşmeyi sonlandırmak istediğinizde ekran siyah ve de kapat düğmesi gözükmüyor taki karşı taraf elefonu kapatıncaya kadar beklemeniz gerekiyor bu da herzaman kabuledilir birşey değil bu problemi yaşayıp çözümünü bulan arkadaşlar tecrübenizi paylaşırsanız menmun olurum.
iyi bayramlar

kosal kardeş görüşmen bittikten sonra telefonunu tamamen yatay konuma getir ozaman ekran aydınlanır ve tuş buton vs neyse işte onlar aktif olur, birde ekran zaman aşımı ve görüşmr esnasında power tuşu görevi var oradan da kendine göre kişiselleştirebilirsin işin kolaylaşır. sana tavsiyem teli hızlandırmak istiyorsan automatiktask killer kullan, birde teli iki günde bir felan yeniden başlat, kapat aç yaani.. launcher pro kullanıyorsan telin biraz daha yavaş çalışır, ama en güzel widgetli launcher da bu. şimdiden güle güle kullan

[h=2]Trident A2000[/h] Merhaba Arkadaşım,

Henüz dün akşam trident a2000 aldım ve şuan pişman oldum sanki.

8 gb hafıza kartı taktım ancak sürekli telefon hafızasını kullanıyor şuan bellek az hafıza boşaltın diyor bir türlü yapamadım.

Şebekeler bile gitmiş durumda.

Kendi kendine telefon kapanıyor açılmıyor açılırken çıkan anroid vs. çıkıyor habire.

Batarya öıkarıp takıyorum sonra düzeliyor.

Ne yapmam lazım.

Ben anroidde çok yeniyim. Sanırım telefonu hafıza kartında kullanmam hızlanması için bir etken diye dusunuyorum sebeke vs. gibi sorunlarıda hafızaya baglıyorum. Kısacası anroidde ve tridentte cok yeniyim suan telefonumu duzenli kullanabilmem için bana ne onerirsin.

Sizde benim gibi çile çekmeyin demişsin çekmeye başladık bile Allah (cc.) sonumuzu hayr etsin =)
Şimdiden teşekkür ederim.

AHMETZVDR:
kardeş a 2000 bence şimdilik güzel bi telefon henüz bana bi yamuk yapmadı ama ilerisini bilemem
sanırım sen telefonuna çok fazla uygulama yüklemişsin oyüzden biraz kasılmalara maruz kalmış. sana tavsiyem bütün verilerini yedekle, hafıza kartını çıkar ve telefona hard format at. bunun içinde telini kapat pili çıkarıp tak ardından da sesaçma+pover tuşuyla telini aç,biraz uzun süre ikisine birden basılı tutacaksın unutma. orada bi mavi ekran gelecek, ses aç kapa tuşuyla menüde yukarı aşağı gez ve ardından CLEAR FLASH de, telefonun ilk aldığın hale geri dönecektir.
ardından günlük kullanımına başla.
sana tavsiyem hafıza sıkıntısı taşamak istemiyorsan uygulamaları hafıza kartına taşıma işi yap, ama en sık kullandıkların tel de kalsın. birde her görüdüğün ilginç uygulamayı yükleme boyutunu kontrol et derim. dediğim gibi KULLANDIKLARIN TEL de, az kullandıkların hafıza kartında olsun rahat edersin.
birde automatik task killer kullan kesinlikle rahat edersin remini temiz tutar.
2 günde bir de teli kapat aç tel rahatlar pişmanlıklar yaşamaman dileğiyle kendine iyi bak hayırlı günler

kosal

Üye
Merhaba Ahmet

Bilgi için teşekkür ederim

ne demek kardeş az da olsa faydam olduysa ne mutlu bana

hicazet

Üye
arkadaşlar merhaba bende trident a2000 telefon var telefon cok güzel hoş kullanışlı diğer arkadaşların dediği sorunlarla karşılaşmadım cok sükür yalnız bi sorun benim kullandığım telefonda su sorun var beni biri aradığında cevaplama yada redetme sorunu var yani android sürgüsünü sağ yada sola sürükleme sorunu bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim ne yapmam lazım bilenler varsa yardım etsin teşekkürler

kardeşim ne gibi bir sürükleme sıkıntısı yaşıyorsun biraz bahsedersen belki yardımcı olabilirim.. belki işine yarar, telin çalarken biraz bekle ekran kendine gelsin işlemci hızı birazcık düşük olduğundan bazen ekran bi kaç saniye geç gelebiliyor. bir de muhakkak a2000 sahiplerine tavsiyem AUTOMATİK TASK KİLLER, kesinlikle teli rahatlatıyor. iyi günler diliyorum.

hicazet

Üye
evet hocam ekran geç geliyo telefon calarken android cevaplama cıkıyorya işte onda sorunum var telefona cağrı geliyo bazen acıyom bazen acamıyom arada denk gelirse acıyo onu nasıl düzeltebilirim ne yapmam lazım bildiğin program vs yada baska bişey var mı TEŞEKKÜR EDERİM.

kardeş aynı durum bende de var. bunun sebebi telefonun çift hatlı olmasından kaynaklı diye düşünüyorum. sonuçta işlemcisi 450 Mhz ve ekran dı uygulamaydı çift hattı derken çağrı işlemi biraz gecikmeli olabiliyor.. size tavsiyem bu teli diğer tellerle kıyaslamayın çnkü bu işlemciyle en fazla bu kadar performans alınabiliyor. saygılar iyi günler

rozetli

Üye
allah belasını versin o trident a 2000 nin........ak gibi telefon aleti kullanmak iş makinası kullanmaktan zor 5 para etmez donuyor takılıyor sistem yemiyor kaldır at sakın almayın

arkadaşlar bende TRİDENT A2000 VAR, 5 AYDIR kullanıyorum GAYET GÜZEL bi telefon, sadece işlemcisi 450 MHz olduğu için birazcık yavaş. son gözlemlerim ve deneyimlerim sonucu bu kanıya vardım. Ayrıca bu telefonla ilgili bütün problemleri burada açıklığa kavuşturmaya size yardımcı olmaya gönüllüyüm. İyi günler..