Legendary. Üye Ben forumun eski halini istiyorum Eski halindeyken telefondan çok rahattm şimdi o yüzden girmiyorum.Yeni telefon alana kadar girmeyecektim dayanamadım
Ben forumun eski halini istiyorum Eski halindeyken telefondan çok rahattm şimdi o yüzden girmiyorum.Yeni telefon alana kadar girmeyecektim dayanamadım
Buğra Admin .TremmerT.' Alıntı: Ben forumun eski halini istiyorum Eski halindeyken telefondan çok rahattm şimdi o yüzden girmiyorum.Yeni telefon alana kadar girmeyecektim dayanamadım Genişletmek için tıkla ... sana bi disco alalım
.TremmerT.' Alıntı: Ben forumun eski halini istiyorum Eski halindeyken telefondan çok rahattm şimdi o yüzden girmiyorum.Yeni telefon alana kadar girmeyecektim dayanamadım Genişletmek için tıkla ... sana bi disco alalım
mürteza16 Üye .TremmerT.' Alıntı: Tanıyamadım? Genişletmek için tıkla ... Ben bu bölüme geleli 15 gün oldu yeni sayılırım
.TremmerT.' Alıntı: Tanıyamadım? Genişletmek için tıkla ... Ben bu bölüme geleli 15 gün oldu yeni sayılırım
TeknoÖmer Üye .TremmerT.' Alıntı: Tanıyamadım? Genişletmek için tıkla ... Merhaba değişik. .TremmerT. deyince aklıma Garip masaüstü geliyor. (Hatırlayamadı konuyu)
.TremmerT.' Alıntı: Tanıyamadım? Genişletmek için tıkla ... Merhaba değişik. .TremmerT. deyince aklıma Garip masaüstü geliyor. (Hatırlayamadı konuyu)
Legendary. Üye mürteza16' Alıntı: Ben bu bölüme geleli 15 gün oldu yeni sayılırım Genişletmek için tıkla ... Çok fazla takılma sıkılırsın Ben ara verdim bak mesela foruma TeknoÖmer' Alıntı: Merhaba değişik. .TremmerT. deyince aklıma Garip masaüstü geliyor. (Hatırlayamadı konuyu) Genişletmek için tıkla ... Tam olarak şöyleydi "Tremmert diyince aklıma tuhaf bi masaüstü geliyor" Hala bulamadık kimin başlattığını
mürteza16' Alıntı: Ben bu bölüme geleli 15 gün oldu yeni sayılırım Genişletmek için tıkla ... Çok fazla takılma sıkılırsın Ben ara verdim bak mesela foruma TeknoÖmer' Alıntı: Merhaba değişik. .TremmerT. deyince aklıma Garip masaüstü geliyor. (Hatırlayamadı konuyu) Genişletmek için tıkla ... Tam olarak şöyleydi "Tremmert diyince aklıma tuhaf bi masaüstü geliyor" Hala bulamadık kimin başlattığını