achambo Üye yaren_dede' Alıntı: ekliyorum şimdi - - - Eklendi - - - el feneri için ampul kullandım güzel oldu ama aynayı değiştirdim ama değişmedi anlamadım nasıl olacak - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... ayna uygulama şeklinde göründüğünden olmamış olabilir mi?
yaren_dede' Alıntı: ekliyorum şimdi - - - Eklendi - - - el feneri için ampul kullandım güzel oldu ama aynayı değiştirdim ama değişmedi anlamadım nasıl olacak - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... ayna uygulama şeklinde göründüğünden olmamış olabilir mi?
yaren_dede Üye Konu Sahibi dostum ön izleme ekle konuya ekliyim ok - - - Eklendi - - - achambo' Alıntı: ayna uygulama şeklinde göründüğünden olmamış olabilir mi? Genişletmek için tıkla ... yok bir daha bakıcam illaki birşekilde değişecek Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
dostum ön izleme ekle konuya ekliyim ok - - - Eklendi - - - achambo' Alıntı: ayna uygulama şeklinde göründüğünden olmamış olabilir mi? Genişletmek için tıkla ... yok bir daha bakıcam illaki birşekilde değişecek
achambo Üye abi arama widgeti gibi olsa olmaz mı bunda biraz daha şeffaf yerler üst üste gibi durdu Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız [/B][/I][/SIZE][/COLOR][/FONT]
abi arama widgeti gibi olsa olmaz mı bunda biraz daha şeffaf yerler üst üste gibi durdu Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız [/B][/I][/SIZE][/COLOR][/FONT]
yaren_dede Üye Konu Sahibi achambo' Alıntı: abi arama widgeti gibi olsa olmaz mı bunda biraz daha şeffaf yerler üst üste gibi durdu Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... achambo' Alıntı: [/I][/SIZE][/COLOR][/FONT] Genişletmek için tıkla ... biraz dahamı şeffaf olsun?[/B]
achambo' Alıntı: abi arama widgeti gibi olsa olmaz mı bunda biraz daha şeffaf yerler üst üste gibi durdu Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... achambo' Alıntı: [/I][/SIZE][/COLOR][/FONT] Genişletmek için tıkla ... biraz dahamı şeffaf olsun?[/B]
achambo Üye yaren_dede' Alıntı: biraz dahamı şeffaf olsun? Genişletmek için tıkla ... abi mavi kısım sağ ve sol alt kenarlarda çıkıntı oluyo onları dedim
yaren_dede' Alıntı: biraz dahamı şeffaf olsun? Genişletmek için tıkla ... abi mavi kısım sağ ve sol alt kenarlarda çıkıntı oluyo onları dedim
yaren_dede Üye Konu Sahibi Tokujo' Alıntı: Mavi kısmı yerine tamamı şeffaf olsa kullanırım Genişletmek için tıkla ... eklentide, yanlız ön izleme eklemeyi unutma Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Tokujo' Alıntı: Mavi kısmı yerine tamamı şeffaf olsa kullanırım Genişletmek için tıkla ... eklentide, yanlız ön izleme eklemeyi unutma