Trafikte hız sınırı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

minoo

Üye
    Konu Sahibi
evet

Perfect!

Üye
ya azami hız ama yukarda olması basma isteği getirir araba kötü olsada herkes senin gibi düşünmüyo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
abi arabasına güvenmeyen basmaz zaten..
benim altımda 1.3 var ama 2 yaşında fıstık gibi araba.ben basarım diğerleri düşünsün

Perfect!

Üye
sen bas yakalan bi güzel ehliyetim olmadan asla

anl_tr

Emekli Yönetici
bence 110km hız çok saçma hız sınırının doble yollarda 120-130 km/s yapılması lazım.
Arkadaşlar uzun yol yapan bilir.
Ailem iş nedeniyle Adıyamanda yazları gidip geliyorlar ve arabayı ben kullanıyorum 1250km yaklaşık 12-13 saat sürüyor.Ortalam hızım 120 ve sabah 4de çıkıp 16ya dogru orda oluyorum.Yol bitmek bilmiyor.
Bi de işimiz yoksa 90km hız için radarlarla ugraşalım.
Artık araçlar iyi donanımlı absli eski tip köhne arçlar fazla kalmadı bence acilen bu hızalrı yüksetmeleri lazım

STaT!C

Üye
bence de 110 km/s az şehir içinde dahi 80 - 90 la giden birisi olarak

Arkadaşlar zaten ülkemizde 90 hız sınırı vardı millet uymuyordu 90 ile gitmiyordu 110 120 km surat ile gidiyordu şimdi yasa değişip 110 km ye çıkarsa ülkemiz bu kuralada uymayacak ve 120 -140 km arasında sürat yapacak ve nufusumuz azalacak bence 90 km iyi

--------------- Ekleme ---------------

abi arabasına güvenmeyen basmaz zaten..
benim altımda 1.3 var ama 2 yaşında fıstık gibi araba.ben basarım diğerleri düşünsün

gel bi kapışalım o zaman xD bakalım kim düşünecek minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
alirim anahtarini
şaka yahu ben oyle seyleri sewmem cok tehlikeli

YsF_90

Üye
yolun durumuna göre belirlenecekmiş hızın ne kadar olacağı. yani her yerde limit aynı değil. ama bu sınır da yetmiyor bana

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Masallah

Perfect!

Üye
sanki ferrarim varda basmıyoz araçların hepsi aynı değilki az önce palio ile 110 yaptım doğan la yapmak arasında uçurum var ...

YsF_90

Üye
sanki ferrarim varda basmıyoz araçların hepsi aynı değilki az önce palio ile 110 yaptım doğan la yapmak arasında uçurum var ...

elbette araçlar arasında çok fark eder. örneğin dedemin 88 model renault 12 ile 60 ile gitmemle bizim passatla 120 yapmam aynı gibi geliyor. renault az bi hız yapınca uçacak gibi geliyor ama oturaklı araba olunca yola yapışıp gidiyor. altındaki arabayla da alakalı biraz. sen basmasan da araba iyi ise istiyor hızı hakkını vermek gerek araçların

cemre007

Üye
yol yapsınlar hız kolay işşş

minoo

Üye
    Konu Sahibi
emniyet kemeri takmayan sürücüler de çok fazla..bu hız sınırını düşünürsek...

Hız arttı,kendilerine güvende arttı(bazı sürücüler) daha hızlı gitmeleri için bahane oldu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...