aykut407 Üye Ya kaç gündür arıyorum denemediğm program yok ya sertifika hatasi veriyor yada çalışmıyorum telefonum 5800xm deli oldum ya biri yardım etsin..
Ya kaç gündür arıyorum denemediğm program yok ya sertifika hatasi veriyor yada çalışmıyorum telefonum 5800xm deli oldum ya biri yardım etsin..
rambo981 Üye KONEDERBAY' Alıntı: allahınızın aşkına... bunları nasıl çalıştıırıyorsunuz? sis yapıyom olmuyo rar olarak zaten açmıyo? pufffffff Genişletmek için tıkla ... sen bunu acmak icin once pcden winrar ile ac sonra telefona sis uzantili dosyayi gonder
KONEDERBAY' Alıntı: allahınızın aşkına... bunları nasıl çalıştıırıyorsunuz? sis yapıyom olmuyo rar olarak zaten açmıyo? pufffffff Genişletmek için tıkla ... sen bunu acmak icin once pcden winrar ile ac sonra telefona sis uzantili dosyayi gonder
gazbakkal Üye KONEDERBAY' Alıntı: allahınızın aşkına... bunları nasıl çalıştıırıyorsunuz? sis yapıyom olmuyo rar olarak zaten açmıyo? pufffffff Genişletmek için tıkla ... Rar Uzantılıyı Çıkart içindeki dosyayı pc ye at yükle bukadar basit. ya
KONEDERBAY' Alıntı: allahınızın aşkına... bunları nasıl çalıştıırıyorsunuz? sis yapıyom olmuyo rar olarak zaten açmıyo? pufffffff Genişletmek için tıkla ... Rar Uzantılıyı Çıkart içindeki dosyayı pc ye at yükle bukadar basit. ya
nafta21 Üye slm arkadaşlar samsung 5230 uyumlu [h=2](ses kaydetme Programı) bilen varsa bı zahmet yardımcı olsunn [/h]
slm arkadaşlar samsung 5230 uyumlu [h=2](ses kaydetme Programı) bilen varsa bı zahmet yardımcı olsunn [/h]