Attığım klavye Monster'ın klavyesi. Benim toshun klavyesi de aynı senin toshunkindenhatta touchpad de aynı.
Dediğin gibi çok pislik birikiyor, ter üzerinde kalıyor. Alırken adam şöyle demişti bana "klavyenin üzeri özel bir şey ile kaplı su falan dökülürse az bir süre üzerinde kalır, hemen içeri kaçmaz. o ara da silersin". Tabi o zaman düşünemedim terlerin üzerinde birikip katılaşacağını. Temizlemek gerek ama tosh da yazmayı çok seviyorum ben.
Dota oynadım diyorum daha oynadığım diğer oyunları da sayayım mı? Touchpadi bayağı kullandım ben. Parmak nasıl aşınır la touchpad ile ama onda da ter birikiyor, çok silerdim.
Dota oynadım diyorum daha oynadığım diğer oyunları da sayayım mı? Touchpadi bayağı kullandım ben. Parmak nasıl aşınır la touchpad ile ama onda da ter birikiyor, çok silerdim.
Benimki bayağıdır bozuk zaten son içini açtığımda bozmuştum touchpadi. :asgfasfrateshadgfrdas:
***He la, aynısı değilmiş. @teknolojibaronu ile aynı benimki.
Geçen gün samsung np350v5cyi verdim servise fanı çalışmıyordu bazen, temizleyin macunu yenileyin dedim, aldım ama yazı yazarken çızirtı sesi var ve sağ alt köşeden kaldırırken esniyor kasa sanki, vidalar tam takamadılar galiba çünkü fana ulasmak çok zor çıkarmadık vida kalmıyor
Benimki bayağıdır bozuk zaten son içini açtığımda bozmuştum touchpadi. :asgfasfrateshadgfrdas:
***He la, aynısı değilmiş. @teknolojibaronu ile aynı benimki.