ismail Üye Konu Sahibi Benimkinden farkı ne la bunun MaxipmaN' Alıntı: benim alalı 10 ay oldu samsunga götürsem beleşe temizler mi ısınma pek yok şu an erken Genişletmek için tıkla ... beleş yapmazlar sanırım. 70 falan isterler
Benimkinden farkı ne la bunun MaxipmaN' Alıntı: benim alalı 10 ay oldu samsunga götürsem beleşe temizler mi ısınma pek yok şu an erken Genişletmek için tıkla ... beleş yapmazlar sanırım. 70 falan isterler
Enes Üye ByKatre' Alıntı: elinde 1 vida fazla mı kaldı Genişletmek için tıkla ... Kaliteli usta parça artırır
Enes Üye -qarapapaq-' Alıntı: Son sefer bende 5-6 vida artmıştı. İçeridekileri unutmuşum, baştan sökmem gerekmişti. Genişletmek için tıkla ... Sen kıdemli olmuşsun işin erbabısın
-qarapapaq-' Alıntı: Son sefer bende 5-6 vida artmıştı. İçeridekileri unutmuşum, baştan sökmem gerekmişti. Genişletmek için tıkla ... Sen kıdemli olmuşsun işin erbabısın
teknolojibaronu Üye Benim Toshibada aynı bunun gibi açılıyor en çok sevdiğim yönü klavyeyi rahatça yenisine değiştirebilmek.
Benim Toshibada aynı bunun gibi açılıyor en çok sevdiğim yönü klavyeyi rahatça yenisine değiştirebilmek.
ismail Üye Konu Sahibi 0MG90' Alıntı: Gene mi çıkardın Klavyeni beğendim bizimle değılsın Genişletmek için tıkla ... çok ısınıyodu bide şimdi görecez Patronun Patronu' Alıntı: Çok başarılı ! Fotoprafları ne ile çektin Genişletmek için tıkla ... eniştem samsung bi telefonla çektiydi
0MG90' Alıntı: Gene mi çıkardın Klavyeni beğendim bizimle değılsın Genişletmek için tıkla ... çok ısınıyodu bide şimdi görecez Patronun Patronu' Alıntı: Çok başarılı ! Fotoprafları ne ile çektin Genişletmek için tıkla ... eniştem samsung bi telefonla çektiydi
ismail Üye Konu Sahibi teknolojibaronu' Alıntı: Toshiba klavyeleri hele ki satellite serisinin gerçekten rezalet. Genişletmek için tıkla ... Neyini beğenmiyorsunuz anlamadım. Touchpad harbi kötüde klavye iyi bence sıkıntısı yok
teknolojibaronu' Alıntı: Toshiba klavyeleri hele ki satellite serisinin gerçekten rezalet. Genişletmek için tıkla ... Neyini beğenmiyorsunuz anlamadım. Touchpad harbi kötüde klavye iyi bence sıkıntısı yok
teknolojibaronu Üye Invoke' Alıntı: Neresi kötü la ben touchpad le dota oynadım kaç kere. Genişletmek için tıkla ... Hahahahah -Börteçine-' Alıntı: Neyini beğenmiyorsunuz anlamadım. Touchpad harbi kötüde klavye iyi bence sıkıntısı yok Genişletmek için tıkla ... Ben aralıklılari daha çok sevdim ayrıca ışıklandırma yok
Invoke' Alıntı: Neresi kötü la ben touchpad le dota oynadım kaç kere. Genişletmek için tıkla ... Hahahahah -Börteçine-' Alıntı: Neyini beğenmiyorsunuz anlamadım. Touchpad harbi kötüde klavye iyi bence sıkıntısı yok Genişletmek için tıkla ... Ben aralıklılari daha çok sevdim ayrıca ışıklandırma yok