Burak Altun
Üye
Windows 8 hızlı demek ki. Bendeki harddiskte W 7 var.1 dakikada açılıyor. Yeğenimde de W 7 var ama onda SSD olduğu için 10 saniyede açılıyor.Valla benim harddisk iyi değil, gayet eski. Buna rağmen win 8.1 zaten saniyeler içerisinde açılıyor.
Güncellemesi yapılmamış olabilir. Windows 8 , 7'den daha stabil.Ayrıca oyunlarda da birkaç FPS daha fazla performans veriyor.Valla onu bunu bilmem ama Windows 7 stabilite olarak Windows 8 e fark atıyor.Ne zaman Windows 8 kurduysam birkaç gün sonra durup durduk yerde metro arayüzünde olan bir çökmeden dolayı format atmadan düzelmiyordu.
Benim pc özellikleri berbat. 7 de bilgisayar aşırı kasıyordu, 8.1 de yağ gibi akıyor.Valla onu bunu bilmem ama Windows 7 stabilite olarak Windows 8 e fark atıyor.Ne zaman Windows 8 kurduysam birkaç gün sonra durup durduk yerde metro arayüzünde olan bir çökmeden dolayı format atmadan düzelmiyordu.
Bütün update leri yapmıştım.Neyse konu bu değil, ben 8 ve 8.1 den göreceğimi gördüm zaten.7 bana göre halen en Stabili.Hız konusunda ikiside aynı bana göre.Güncellemesi yapılmamış olabilir. Windows 8 , 7'den daha stabil.Ayrıca oyunlarda da birkaç FPS daha fazla performans veriyor.
Bilgisayarının özelliklerini yazar mısın ?Bütün update leri yapmıştım.Neyse konu bu değil, ben 8 ve 8.1 den göreceğimi gördüm zaten.7 bana göre halen en Stabili.Hız konusunda ikiside aynı bana göre.
AMD Phenom x4 955 B.E 4.1 Ghz O.CBilgisayarının özelliklerini yazar mısın ?
AMD Phenom x4 955 4.1 Ghz O.C
HD 7870 GHZ Edition 2 Gb 1150/5400 O.C
4 Gb 1333 Ram
Samsung 1 TB 64 Mb cache harddisk
Thermaltake v3 600w kasa
Ekran kartını daha yeni değiştirdim çok külüstürdü(Hd 5670Benim pcnin 500 katı
Özelliklerin iyiymiş. O işlemci O.c için çok ideal. Hele ki soğutma da varsa harika olur. Ekran kartın Asus mu Sapphire mi ?AMD Phenom x4 955 B.E 4.1 Ghz O.C
HD 7870 GHZ Edition 2 Gb 1150/5400 O.C
4 Gb 1333 Ram
Samsung 1 TB 64 Mb cache harddisk
Thermaltake v3 600w kasa
Ekran kartı His marka.Ama soğutması epey iyi.Özelliklerin iyiymiş. O işlemci O.c için çok ideal. Hele ki soğutma da varsa harika olur. Ekran kartın Asus mu Sapphire mi ?
Başkan seni de yoruyoruz ama kusura bakma. Bu ay iyi bir pc toplayacağım da ondan soruyorum.Ben de kasa olarak Cooler Master HAF 942 düşünüyordum ama vazgeçtim. Yeğenimde HAF 932 var çok çok büyük. Gereksiz yer kaplıyor. Şimdi bir tane buldum bunu alacağım.Nasıl sence ?Ekran kartı His marka.Ama soğutması epey iyi.
İşlemci stock fan epey gürültülü ama bi ara cooler master s200 takmayı düşünüyorum.
Eyvallah kardeşim sağol.600 W o çok iyi benim için. Bi de işlemci soğutucusu alacağım. O.c'nin dibine vuracağız artık.Bunların dışında bir tavsiyen var mı ? Görüşleriniz önemli.Bence güzel.
Sana ekran kartımı söylüyorum, HD4500
Konuşacağımız varmış. Artık cep telefonları konuşa konuşa sıkıldım.Kurtlarımızı döktükKonu nerelere geldi.Intel Core 2 Duo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?