AndroidTR20
Üye
-
Konu Sahibi
-
zaten uyumlu ?O zaman telefonların da buna paralel olarak hafıza kartı destekli cihaz çıkarmaları lazım.
Telefon üreticilerinin çıkaracağı cihazlar diyorum. Hafıza kartı olmadan 16-32-64 GB geliyor ya onu diyorum.zaten uyumlu ?
onuda onlar düşünsünTelefon üreticilerinin çıkaracağı cihazlar diyorum. Hafıza kartı olmadan 16-32-64 GB geliyor ya onu diyorum.
SSD kullanıyor musun ? Yakında SSD'ler harddiskler kadar büyük hafızaya sahip olacaklar.O kadar küçük şey benim koca pc harddiskinden bile daha hızlı.
teknoloji hızlı gelişiyor.
Hayır.Şuanlık lüzumsuz derecede pahalılar.Zaten disk kullanımı gerektiren işlerle uğraşmadığın sürecede gereksizler.(Photoshop,Video edit vs)SSD kullanıyor musun ? Yakında SSD'ler harddiskler kadar büyük hafızaya sahip olacaklar.
İşletim sistemini SSD'ye kurunca çok rahat çalışıyor.Hem hızlı açılmasını istediğin şeyler ( oyun , program ) için de çok iyi oluyor. Ama onun dışında haklısın.Hayır.Şuanlık lüzumsuz derecede pahalılar.Zaten disk kullanımı gerektiren işlerle uğraşmadığın sürecede gereksizler.(Photoshop,Video edit vs)
Haber için teşekkürler 128Gb 160mb/s Okuma Hızı 1400-1500 $ aralığında sanırım buda 2500 $ gibi fiyasaya sürülür. (TR için)
32 GB 300 DolarLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İşletim sistemini SSD'ye kurunca çok rahat çalışıyor.Hem hızlı açılmasını istediğin şeyler ( oyun , program ) için de çok iyi oluyor. Ama onun dışında haklısın.
Keşke 3-5 saniye olsa da almasak.3-5 saniye geç açılsın. Ucuz olsun, bizim olsun.
Keşke 3-5 saniye olsa da almasak.
Aynen. 8.1 bende de hızlı ama 7 yüklüyken...Valla benim harddisk iyi değil, gayet eski. Buna rağmen win 8.1 zaten saniyeler içerisinde açılıyor.
Aynen. 8.1 bende de hızlı ama 7 yüklüyken...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?