toprakumit Üye Negative' Alıntı: Bize bu kadar Hayırlı olsun denmedi gerçekten tebrikler Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim Ozan FerreT' Alıntı: böyle denmediği için hayırsız evlat olduk H.olsun Toprakümit Genişletmek için tıkla ... sevenlerimiz epey varmış demekki Teşekkürler kardeşim
Negative' Alıntı: Bize bu kadar Hayırlı olsun denmedi gerçekten tebrikler Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim Ozan FerreT' Alıntı: böyle denmediği için hayırsız evlat olduk H.olsun Toprakümit Genişletmek için tıkla ... sevenlerimiz epey varmış demekki Teşekkürler kardeşim
Nazy Üye Hayırlı olsun daha öncede belirtmiştim fakat burda yazdığımı görmeyenler yanlış anlamasınlar malum sitede birkaç dedikoducu var hemen derler toprakümit ile nazy arasında soğuklukmu var diye
Hayırlı olsun daha öncede belirtmiştim fakat burda yazdığımı görmeyenler yanlış anlamasınlar malum sitede birkaç dedikoducu var hemen derler toprakümit ile nazy arasında soğuklukmu var diye
toprakumit Üye canturgay' Alıntı: hayırlı uğurlu olsunn kanka.. Genişletmek için tıkla ... Saol kanka Nazy' Alıntı: Hayırlı olsun daha öncede belirtmiştim fakat burda yazdığımı görmeyenler yanlış anlamasınlar malum sitede birkaç dedikoducu var hemen derler toprakümit ile nazy arasında soğuklukmu var diye Genişletmek için tıkla ... Tekrardan teşekkürler Nazy Aramızda soğukluk değil sıcaklık var Dedikoducularda böyle görüp böyle bilsinler
canturgay' Alıntı: hayırlı uğurlu olsunn kanka.. Genişletmek için tıkla ... Saol kanka Nazy' Alıntı: Hayırlı olsun daha öncede belirtmiştim fakat burda yazdığımı görmeyenler yanlış anlamasınlar malum sitede birkaç dedikoducu var hemen derler toprakümit ile nazy arasında soğuklukmu var diye Genişletmek için tıkla ... Tekrardan teşekkürler Nazy Aramızda soğukluk değil sıcaklık var Dedikoducularda böyle görüp böyle bilsinler