arkadaşlar bende Eastern europe ve guam diye 2 tane harita çıkıyor. WESTERN EUROPE çıkmıyor bende. nası çıkacak bu west acil yardım. bu 3. gps programı kurma denemem. p1i me garmin kurmaya çalıştım kuramadım, Ndrive denedim kuramadım bu son artık telefonu fırlatacam.
Bütün sayfalardaki iletileri tek tek okudum ama bir Allahın kulu haritaların nasıl yükleneceğini yazmamış. Daha da ötesi herkes bir problem yazmış ama cevap veren yok.
Silin bence siz bu konuyu, bütün sayfaları okumaya ayırdığım zamana yazık...
narsizse arkadaşım öncelikle paylaşımın iğçin teşekkür ederim ancak bir sorun var galiba link ölü yada bozuk
bi dene istersen olmazsa bana gönderebilirsen mail ile gönder kaç mb bilmiyorum ama şimdiden teşekkür ederim
bendeki cihaz tomtom start haritaları indirdim cihaz gördü fakat ürün etkinleştirmesi diyo programıda indirdim ama beceremedim biri bana nasıl yapıldığını anlatabilir mi şimdiden teşekkürler...
Merhaba bende motorola motoluxe xt615 telefonum var bu Tomtom programını bu telefona kurabilirmiyim arkadaşlar bu konuda desteğinizi rica ederim. Telefonumda android işletim sistemi mevcut.