Titanium Backup ★ root 7.0.1 PRO/MoDaCo Supersu Mod

Konu Sahibi
Titanium Backup ★ root 7.0.1 PRO/MoDaCo Supersu Mod

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

Gereksinimleri: 1.5 üzeri + root

Titanium Backup, Android cihazlarınızda uygulamalarınızı ve uygulama verilerini yedeklemenizi sağlayan bir Android uygulamasıdır. Yedekleme işlemini manuel olarak yapabileceğiniz gibi otomatik olarakda belli aralıklarla yaptırabilirsiniz. Yedek dosyaları hafıza kartınızda saklanır. Böylece yedeklerinizi farklı cihazlardada kullanabilirsiniz. Titanium Backup root gerektiren bir uygulamadır. Bu nedenle kurmadan önce mutlaka cihazınızı rootlayın...

Son düzenleme:
Tepkiler: ÇaRşI 2387 ve Bab-ı Umut
Başka bir siteye yukleseydiniz keşke, indirilemiyor

aycan54

Üye
Teşekkürler.

Tepkiler: Bahadir_fb

doserr

Üye

Tepkiler: Bahadir_fb
    Konu Sahibi
Uygulama 7.0.1 PRO/MoDaCo Supersu Mod sürümüne güncellendi.

Şu tush filese her seferinde neden upload ediyorsunuz hem yavaş hemde bekletiyo hemde download hızı düşük illa para istiyo lütfen başka siteye upload et

Konu Sahibi
Şu tush filese her seferinde neden upload ediyorsunuz hem yavaş hemde bekletiyo hemde download hızı düşük illa para istiyo lütfen başka siteye upload et

5 mb dosyayı indirmesi 30 sn sürmez.
Amacınız ne anlamadım?

Bu gibi upload sitelerine boşa para kazandırmayın başka bir sürü site var ve o site benim tarayıcımdan indirtme yapamıyorum başka herhangi bi siteye yüklermisin ve ayrıca herhangibi amacım yok
5 mb dosyayı indirmesi 30 sn sürmez.
Amacınız ne anlamadım?

Konu Sahibi
Bu gibi upload sitelerine boşa para kazandırmayın başka bir sürü site var ve o site benim tarayıcımdan indirtme yapamıyorum başka herhangi bi siteye yüklermisin ve ayrıca herhangibi amacım yok

Sıtede ve ındırme hızında sorun göremedim.
Farklı tarayıcı kullanın yada baslıgı kopyalayıp google yapıstırın alternatıf lınkler bulabilirsiniz.

Alternatıf lınk eklendı.

Tepkiler: omerboz54

sebo7

Üye
nasıl bir siteye yüklediysen 12 virus engelledi nod32

sebo7

Üye
inmiyor ha bire virus buluyor sunu yandex e falan koysanız olmuyor demi

Konu Sahibi
nasıl bir siteye yüklediysen 12 virus engelledi nod32

Tanişiyor muyuz?
Sen benlı konusuyorsunuz?
İsteğiniz varsa uslubunuzu duzeltın yada kafanıza göre takılabilir siniz bu şekılde bir şey elde edememış olacaksınız.

sebo7

Üye
boşver takılmana devam et SEN