Titanium Backup Pro ★ root 7.2.0.1

Konu Sahibi
Titanium Backup Pro ★ root 7.2.0.1

Titanium Backup Pro Root, yedekleme programıdır tüm uygulamaların ve sistem bilgilerinizin yedeğini alır;
cihazınıza sürekli format ve root atıyorsanız,ve uygulamları tekrar tekrar kurmak istemiyorsanız,
yedek alarak bu dertten kurtulabilirsiniz.unutmadan cihazının rootlu olması gerek.

türkçe dil desteklediği yazmakta.

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

Tepkiler: atd54, MEHMET ÇİFTÇİ, Reşwan ve 1 kişi daha
Tesekkurler

Tepkiler: Karavelaa

aycan54

Üye
Teşekkürler.

babareis

Üye
Arkadaşlar ios taydım androidde yeniyim de, bu programı bir kaç kez kullandım ama detaylarını bilmiyorum. Roomu komple mi yedekliyor (smsler rehber v.s.) yoksa sadece uygulamaları mı yedekliyor ?

Teşekkürler...

babareis

Üye
Sadece teşekkürü gözleri görüyor ya.Soruya cevap veren yok bari bende teşekkür edeyim cevap gelir TEŞEKKÜRLER TEŞEKKÜRLER TEŞEKKÜRLER

Sadece teşekkürü gözleri görüyor ya.Soruya cevap veren yok bari bende teşekkür edeyim cevap gelir TEŞEKKÜRLER TEŞEKKÜRLER TEŞEKKÜRLER

Rehber için titaniuma gerek yok zaten rehber ayarlarında yedekleme var.
Sms yedekleyebilirsiniz.
Sistem ve 3. Parti uygulamalar verileriyle yedeklenebilir.

Tepkiler: babareis
    Konu Sahibi
Rica ederim.Benim telefonum rootlu olmadığı için bilmiyorum,denemedim,l.Yanlış cevap vermemek için bir şey yazmadım.

Rica ederim.Benim telefonum rootlu olmadığı için bilmiyorum,denemedim,l.Yanlış cevap vermemek için bir şey yazmadım.

Soru soran uyelere bilgim yok yazarsan yanlış anlaşılmalar ortadan kalkar

Tepkiler: Xelord ve babareis