SHS Üye tinasoft' Alıntı: Hayır sen ona resimmi diyorsun bi gözlüklerin gözüküyo D: gerisi boş Genişletmek için tıkla ... haklısın ---------- Eklendi @ 11:43:21 ---------- Yazıldı @ 11:42:10 ---------- DiaBLoS' Alıntı: Merak edenlere gelsin ... Genişletmek için tıkla ... Karizma
tinasoft' Alıntı: Hayır sen ona resimmi diyorsun bi gözlüklerin gözüküyo D: gerisi boş Genişletmek için tıkla ... haklısın ---------- Eklendi @ 11:43:21 ---------- Yazıldı @ 11:42:10 ---------- DiaBLoS' Alıntı: Merak edenlere gelsin ... Genişletmek için tıkla ... Karizma
Amaru Shady Üye MasteLaa' Alıntı: __xXx__ ve Pondusss Genişletmek için tıkla ... niye böyle gülüyorsun?? Öldürmeyi düşünmüyorsun di mi?
MasteLaa' Alıntı: __xXx__ ve Pondusss Genişletmek için tıkla ... niye böyle gülüyorsun?? Öldürmeyi düşünmüyorsun di mi?
doctorrr Üye Ottoman TigeR ı gördüm Marlon Brando ya benziyor ponduss furkan ı bide cihani sultan ı çok merak ediyorum
Ottoman TigeR ı gördüm Marlon Brando ya benziyor ponduss furkan ı bide cihani sultan ı çok merak ediyorum
MasteLaa Üye Pondusss' Alıntı: niye böyle gülüyorsun?? Öldürmeyi düşünmüyorsun di mi? Genişletmek için tıkla ...