MrTech Üye x-scarface' Alıntı: Güzel kardeşim sen 20 lerinde bir adam değilsin ki takım elbise giyesin spor tarz yakışır bu yaşlara tabi bu benim düşüncem yinede sen bilirsin Genişletmek için tıkla ... Ben takim giymistim.
x-scarface' Alıntı: Güzel kardeşim sen 20 lerinde bir adam değilsin ki takım elbise giyesin spor tarz yakışır bu yaşlara tabi bu benim düşüncem yinede sen bilirsin Genişletmek için tıkla ... Ben takim giymistim.
Joker. Üye Konu Sahibi x-scarface' Alıntı: Bak bu eleman giymiş Genişletmek için tıkla ... :O Bizde o kadar tip yokki tam yakışsın ama baya iyi duruyo
x-scarface' Alıntı: Bak bu eleman giymiş Genişletmek için tıkla ... :O Bizde o kadar tip yokki tam yakışsın ama baya iyi duruyo
x-scarface Üye MrTech' Alıntı: Ben takim giymistim. Genişletmek için tıkla ... Beyler işte bu adam yakışıklı demedi demeyin.
MrTech' Alıntı: Ben takim giymistim. Genişletmek için tıkla ... Beyler işte bu adam yakışıklı demedi demeyin.
Oğuzhan Üye x-scarface' Alıntı: Kardeşim bence rasimdeki elemana gitmemiş bu kombin ortaokul kombini resimdeki angut yapamamış Genişletmek için tıkla ...
x-scarface' Alıntı: Kardeşim bence rasimdeki elemana gitmemiş bu kombin ortaokul kombini resimdeki angut yapamamış Genişletmek için tıkla ...
x-scarface Üye Joker.' Alıntı: :O Bizde o kadar tip yokki tam yakışsın ama baya iyi duruyo Genişletmek için tıkla ... Onda tip yok ki kardeşim senin neyin varmış az biraz iri kıyımsın sadece oda blue zamanları olur sen böyle kalmayacaksın ki.
Joker.' Alıntı: :O Bizde o kadar tip yokki tam yakışsın ama baya iyi duruyo Genişletmek için tıkla ... Onda tip yok ki kardeşim senin neyin varmış az biraz iri kıyımsın sadece oda blue zamanları olur sen böyle kalmayacaksın ki.
MrTech Üye x-scarface' Alıntı: Beyler işte bu adam yakışıklı demedi demeyin. Genişletmek için tıkla ... Abi ciddi misin yoksa dalga mi geciyorsun
x-scarface' Alıntı: Beyler işte bu adam yakışıklı demedi demeyin. Genişletmek için tıkla ... Abi ciddi misin yoksa dalga mi geciyorsun
x-scarface Üye MrTech' Alıntı: Abi ciddi misin yoksa dalga mi geciyorsun Genişletmek için tıkla ... Smili koymadım dikkat edersen.
MrTech' Alıntı: Abi ciddi misin yoksa dalga mi geciyorsun Genişletmek için tıkla ... Smili koymadım dikkat edersen.
MrTech Üye x-scarface' Alıntı: Eşşeğin kuyruğu Genişletmek için tıkla ... Resimlerim ortada yok.Olsa takim elbiseliyi koyardim
x-scarface' Alıntı: Eşşeğin kuyruğu Genişletmek için tıkla ... Resimlerim ortada yok.Olsa takim elbiseliyi koyardim
x-scarface Üye MrTech' Alıntı: Resimlerim ortada yok.Olsa takim elbiseliyi koyardim Genişletmek için tıkla ... Bendekine takım giydireyim mi iki dkkada
MrTech' Alıntı: Resimlerim ortada yok.Olsa takim elbiseliyi koyardim Genişletmek için tıkla ... Bendekine takım giydireyim mi iki dkkada
Joker. Üye Konu Sahibi x-scarface' Alıntı: Beyler işte bu adam yakışıklı demedi demeyin. Genişletmek için tıkla ... Anlamadım ?
x-scarface' Alıntı: Beyler işte bu adam yakışıklı demedi demeyin. Genişletmek için tıkla ... Anlamadım ?
MrTech Üye x-scarface' Alıntı: Bendekine takım giydireyim mi iki dkkada Genişletmek için tıkla ... Terbiyesiz.
x-scarface Üye Joker.' Alıntı: Anlamadım ? Genişletmek için tıkla ... Alıntı yaptığım elemana dedim onu kardeş sana değil - - - Eklendi - - - MrTech' Alıntı: Terbiyesiz. Genişletmek için tıkla ... bende resmin var ya ulan şu elektrik direğinin yanında onu diyorum pis adam
Joker.' Alıntı: Anlamadım ? Genişletmek için tıkla ... Alıntı yaptığım elemana dedim onu kardeş sana değil - - - Eklendi - - - MrTech' Alıntı: Terbiyesiz. Genişletmek için tıkla ... bende resmin var ya ulan şu elektrik direğinin yanında onu diyorum pis adam
Joker. Üye Konu Sahibi x-scarface' Alıntı: Alıntı yaptığım elemana dedim onu kardeş sana değil Genişletmek için tıkla ... Hee tamam
x-scarface' Alıntı: Alıntı yaptığım elemana dedim onu kardeş sana değil Genişletmek için tıkla ... Hee tamam
Oğuzhan Üye x-scarface' Alıntı: Alıntı yaptığım elemana dedim onu kardeş sana değil - - - Eklendi - - - bende resmin var ya ulan şu elektrik direğinin yanında onu diyorum pis adam Genişletmek için tıkla ... Hatirliyorum ben o resmi sanki
x-scarface' Alıntı: Alıntı yaptığım elemana dedim onu kardeş sana değil - - - Eklendi - - - bende resmin var ya ulan şu elektrik direğinin yanında onu diyorum pis adam Genişletmek için tıkla ... Hatirliyorum ben o resmi sanki
MrTech Üye x-scarface' Alıntı: Alıntı yaptığım elemana dedim onu kardeş sana değil - - - Eklendi - - - bende resmin var ya ulan şu elektrik direğinin yanında onu diyorum pis adam Genişletmek için tıkla ... La o'nda takim olsa acayip dururum
x-scarface' Alıntı: Alıntı yaptığım elemana dedim onu kardeş sana değil - - - Eklendi - - - bende resmin var ya ulan şu elektrik direğinin yanında onu diyorum pis adam Genişletmek için tıkla ... La o'nda takim olsa acayip dururum
x-scarface Üye MrTech' Alıntı: La o'nda takim olsa acayip dururum Genişletmek için tıkla ... La Lu diye konuşma tokatların seni çocuk - - - Eklendi - - - Kabız Civciv' Alıntı: Hatirliyorum ben o resmi sanki Genişletmek için tıkla ... Bir tane güzel çıkmış ya herkese onu gösteriyor Ozi pmden bi resmini atta bakayım
MrTech' Alıntı: La o'nda takim olsa acayip dururum Genişletmek için tıkla ... La Lu diye konuşma tokatların seni çocuk - - - Eklendi - - - Kabız Civciv' Alıntı: Hatirliyorum ben o resmi sanki Genişletmek için tıkla ... Bir tane güzel çıkmış ya herkese onu gösteriyor Ozi pmden bi resmini atta bakayım
MrTech Üye x-scarface' Alıntı: La Lu diye konuşma tokatların seni çocuk - - - Eklendi - - - Bir tane güzel çıkmış ya herkese onu gösteriyor Ozi pmden bi resmini atta bakayım Genişletmek için tıkla ... Resim cekilmeyi sevmem kiii Ozi banada yolla
x-scarface' Alıntı: La Lu diye konuşma tokatların seni çocuk - - - Eklendi - - - Bir tane güzel çıkmış ya herkese onu gösteriyor Ozi pmden bi resmini atta bakayım Genişletmek için tıkla ... Resim cekilmeyi sevmem kiii Ozi banada yolla