crazy_oruc
Üye
-
Konu Sahibi
-
Nokia 603 te bu oyunu oynayabilen bir başkası var mıacaba ?
Buyur kardeşim:
Buyur kardeşim:
walla bnm tel 701 oyunu bitirip silmişdim bi problem olmuyodu sende nasıl olduki :S
oyun 603 te çalışıyor bizzat kardeşimin telefonundan denedim. oyunun kurulum dosyasını symbian^3 oyunlar bölümündeki tintin konusundan indir. daha sonra cache dosyalarını da internette arayıp bul.oyunu nereye kurmuş olursan ol cache dosyalarını e hafızası içerisinde doğru yere at.sonrasında oyuna gir ve oynamanın keyfini çıkar. yapamıyorum, olmuyo, çalışmıyor dersende hatayı kendinde ve dosyalarında ara çünkü oyun sorunsuz çalışıyor
Allah razı olsun kardeşimdeneyeceğim inşallah olur.
- - - Eklendi - - -
malesef çalışmıyorsende nasıl çalışıyor söylermisin video destekleniyormu bende niye çalışmıyor ya 603te çalıştıran yok mu şu oyunu
oyun 603 te çalışıyor bizzat kardeşimin telefonundan denedim. oyunun kurulum dosyasını symbian^3 oyunlar bölümündeki tintin konusundan indir. daha sonra cache dosyalarını da internette arayıp bul.oyunu nereye kurmuş olursan ol cache dosyalarını e hafızası içerisinde doğru yere at.sonrasında oyuna gir ve oynamanın keyfini çıkar. yapamıyorum, olmuyo, çalışmıyor dersende hatayı kendinde ve dosyalarında ara çünkü oyun sorunsuz çalışıyor
oyunu yüklemesi bi dert silmesi bi dert ben sildim kurtuldum 1gb lik bir oyun telefonu ne kadar kasar artık siz düşünün
701 de kasiyorsa 603 tede kasar
ilk açılışta kasiyor oynarken kasmıyor da oyunun açılması zaman alıyor
dostum ben komple sildim
Telefonuna yazılımı yeniden yüklemeyi düşündün mü? çünkü 603, 700 ve 701 için yazılmış bu oyunun çalışması gerek. Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam paramount videosunun da direk xplorer ile açılmaması gerek. Eğer paramount.m4v xplorer ile açılıyorsa sorun paramount dosyasındadır. Ayrıca intro.m4v dediğin dosya zaten gameloft un oyuna girişteki logosunun olduğu videoydu sanırım. Orjinal paramount.m4v 12 mb gibi bir boyuttaydı. Kontrol eder misin sendeki dosyanın boyutunu.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız(Hakan710 arkadaşımızın konusundan aldığım link) bu linkten 10kb lık kırpılmış dosyayı indirip dene bir de istersen.
kardeş evet o linktekini de demedim ama olmadı hatta telefon o intro.m4v videosunu telefon desteklemiyor diye başka bi video ile değiştirdim ve uyumsuzluk yapmasın diye oyunun klasörundeki indirilen dosya listesinin olduğu txt dosyasından boyutunu falan da ayarladım ama gene olmadı. sanırım hard cekecem telefona.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?