CABBAR Üye Konu Sahibi TheFenomen' Alıntı: Şifreli konuşmamızı çözen çıkar mı ki Genişletmek için tıkla ... Sait abi var korkulur ondan Hem şifreli değil ki
TheFenomen' Alıntı: Şifreli konuşmamızı çözen çıkar mı ki Genişletmek için tıkla ... Sait abi var korkulur ondan Hem şifreli değil ki
Enes Üye CABBAR' Alıntı: Sait abi var korkulur ondan Hem şifreli değil ki Genişletmek için tıkla ... Şifreli olsa neden şifreli diyelim şifreyi çözmeye çalışırlar ama şifreli değilse neden korkuyon e karıştı
CABBAR' Alıntı: Sait abi var korkulur ondan Hem şifreli değil ki Genişletmek için tıkla ... Şifreli olsa neden şifreli diyelim şifreyi çözmeye çalışırlar ama şifreli değilse neden korkuyon e karıştı
haydaravısyon Üye CABBAR' Alıntı: @-Akıncı @TheFenomen @Buğra @Oğuzhan @Türe @Dede @Joker @.TremmerT. Aynı anda bilgisayarda ve telefonda internet bağlantısı kullanamıyor olmamdan ötürü ayrılmak zorunda kaldım. Sadece bilgisayardayım şimdilik, telefonda interneti kullanamıyorum gece gelirim Görüşmek üzere Genişletmek için tıkla ... Türe' Alıntı: Gruptan mı çıktın Genişletmek için tıkla ... CABBAR' Alıntı: Yok la Çıkmadım Genişletmek için tıkla ... -Akıncı' Alıntı: Sopayı indir bakalım kendine filan vurursun Genişletmek için tıkla ... CABBAR' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... -Akıncı' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Joker' Alıntı: Benim de telefon bozuldu.Garantiye göndereceğim.O yüzden bende yokum bir süre Genişletmek için tıkla ... -Akıncı' Alıntı: Yokluğunu hiç hissetmedim Genişletmek için tıkla ... Joker' Alıntı: Abi sopayı uzatsana şuradan @CABBAR Genişletmek için tıkla ... CABBAR' Alıntı: kıyamam ben Mücahit'e Affet bu sefer Genişletmek için tıkla ... -Akıncı' Alıntı: Cesturr sen kime kaldırırıyon sopayı :düello: Boşver abi döverim ben Genişletmek için tıkla ... Joker' Alıntı: Senin hatrına affettik o zaman ağam seviyorum seni müco @CABBAR @-Akıncı Genişletmek için tıkla ... -Akıncı' Alıntı: lakin affettik yanlış olmuş Genişletmek için tıkla ... Joker' Alıntı: Bu @Dede 'mden yadigar. Genişletmek için tıkla ... Joker' Alıntı: affettim Genişletmek için tıkla ... Buğra' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... -Akıncı' Alıntı: O sadece film izler Genişletmek için tıkla ... Joker' Alıntı: Kurt kocayınca ... Genişletmek için tıkla ... Joker' Alıntı: Naber bebe mod Genişletmek için tıkla ... Buğra' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Joker' Alıntı: Ne var oğlum bana da yavru mod diyorlar Genişletmek için tıkla ... Oğuzhan' Alıntı: Seni bekleyecegiz reis. Seni asla unutmayacagiz... Genişletmek için tıkla ... Buğra' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Joker' Alıntı: Ama değerini bilmek lazım.Herkese verilmez bu özel lakaplar. Genişletmek için tıkla ... CABBAR' Alıntı: Yavru kurt Genişletmek için tıkla ... Türe' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... TheFenomen' Alıntı: bana link at sen kokulu kokulu Genişletmek için tıkla ... CABBAR' Alıntı: Cidden merak ettim la Genişletmek için tıkla ... TheFenomen' Alıntı: bence kokmuyodur Gerekli teknik bakımı yapıyolardır Genişletmek için tıkla ... CABBAR' Alıntı: Ben yine de test etmek istiyorum Genişletmek için tıkla ... TheFenomen' Alıntı: Ben sana test sonuçlarını yollarım ama kişiden kişiye değişmez mi ki Genişletmek için tıkla ... CABBAR' Alıntı: Yahu o olacak Başkası olmaz Genişletmek için tıkla ... TheFenomen' Alıntı: Nerden bulcaz onu hem dil dildir yani. Öğrenmek gerek başka "dil" leri de Genişletmek için tıkla ... CABBAR' Alıntı: Ne dili la ne alaka dille Genişletmek için tıkla ... TheFenomen' Alıntı: Dil edit edilmiştir Genişletmek için tıkla ... CABBAR' Alıntı: Sil şunu la düzenle hemen mesajı Genişletmek için tıkla ... TheFenomen' Alıntı: neden ne oldu ne oldu Genişletmek için tıkla ... CABBAR' Alıntı: Aramızda tamam da forum ortamında olmaz Ayrıntılı konuşuruz Genişletmek için tıkla ... TheFenomen' Alıntı: Şifreli konuşmamızı çözen çıkar mı ki Genişletmek için tıkla ... -Akıncı' Alıntı: Ben anladum sanırım Genişletmek için tıkla ... TheFenomen' Alıntı: Sen bu işe karışma Müco Genişletmek için tıkla ... CABBAR' Alıntı: Sait abi var korkulur ondan Hem şifreli değil ki Genişletmek için tıkla ... TheFenomen' Alıntı: Şifreli olsa neden şifreli diyelim şifreyi çözmeye çalışırlar ama şifreli değilse neden korkuyon e karıştı Genişletmek için tıkla ... tikkat tikkat bu gece saatlere bir değişiklik yapılıyor 58 dakika ilermi gerimi alınacakmış haberler öyle diyordu 2 dk da eksen kayması olmuş
CABBAR' Alıntı: @-Akıncı @TheFenomen @Buğra @Oğuzhan @Türe @Dede @Joker @.TremmerT. Aynı anda bilgisayarda ve telefonda internet bağlantısı kullanamıyor olmamdan ötürü ayrılmak zorunda kaldım. Sadece bilgisayardayım şimdilik, telefonda interneti kullanamıyorum gece gelirim Görüşmek üzere Genişletmek için tıkla ... Türe' Alıntı: Gruptan mı çıktın Genişletmek için tıkla ... CABBAR' Alıntı: Yok la Çıkmadım Genişletmek için tıkla ... -Akıncı' Alıntı: Sopayı indir bakalım kendine filan vurursun Genişletmek için tıkla ... CABBAR' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... -Akıncı' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Joker' Alıntı: Benim de telefon bozuldu.Garantiye göndereceğim.O yüzden bende yokum bir süre Genişletmek için tıkla ... -Akıncı' Alıntı: Yokluğunu hiç hissetmedim Genişletmek için tıkla ... Joker' Alıntı: Abi sopayı uzatsana şuradan @CABBAR Genişletmek için tıkla ... CABBAR' Alıntı: kıyamam ben Mücahit'e Affet bu sefer Genişletmek için tıkla ... -Akıncı' Alıntı: Cesturr sen kime kaldırırıyon sopayı :düello: Boşver abi döverim ben Genişletmek için tıkla ... Joker' Alıntı: Senin hatrına affettik o zaman ağam seviyorum seni müco @CABBAR @-Akıncı Genişletmek için tıkla ... -Akıncı' Alıntı: lakin affettik yanlış olmuş Genişletmek için tıkla ... Joker' Alıntı: Bu @Dede 'mden yadigar. Genişletmek için tıkla ... Joker' Alıntı: affettim Genişletmek için tıkla ... Buğra' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... -Akıncı' Alıntı: O sadece film izler Genişletmek için tıkla ... Joker' Alıntı: Kurt kocayınca ... Genişletmek için tıkla ... Joker' Alıntı: Naber bebe mod Genişletmek için tıkla ... Buğra' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Joker' Alıntı: Ne var oğlum bana da yavru mod diyorlar Genişletmek için tıkla ... Oğuzhan' Alıntı: Seni bekleyecegiz reis. Seni asla unutmayacagiz... Genişletmek için tıkla ... Buğra' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Joker' Alıntı: Ama değerini bilmek lazım.Herkese verilmez bu özel lakaplar. Genişletmek için tıkla ... CABBAR' Alıntı: Yavru kurt Genişletmek için tıkla ... Türe' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... TheFenomen' Alıntı: bana link at sen kokulu kokulu Genişletmek için tıkla ... CABBAR' Alıntı: Cidden merak ettim la Genişletmek için tıkla ... TheFenomen' Alıntı: bence kokmuyodur Gerekli teknik bakımı yapıyolardır Genişletmek için tıkla ... CABBAR' Alıntı: Ben yine de test etmek istiyorum Genişletmek için tıkla ... TheFenomen' Alıntı: Ben sana test sonuçlarını yollarım ama kişiden kişiye değişmez mi ki Genişletmek için tıkla ... CABBAR' Alıntı: Yahu o olacak Başkası olmaz Genişletmek için tıkla ... TheFenomen' Alıntı: Nerden bulcaz onu hem dil dildir yani. Öğrenmek gerek başka "dil" leri de Genişletmek için tıkla ... CABBAR' Alıntı: Ne dili la ne alaka dille Genişletmek için tıkla ... TheFenomen' Alıntı: Dil edit edilmiştir Genişletmek için tıkla ... CABBAR' Alıntı: Sil şunu la düzenle hemen mesajı Genişletmek için tıkla ... TheFenomen' Alıntı: neden ne oldu ne oldu Genişletmek için tıkla ... CABBAR' Alıntı: Aramızda tamam da forum ortamında olmaz Ayrıntılı konuşuruz Genişletmek için tıkla ... TheFenomen' Alıntı: Şifreli konuşmamızı çözen çıkar mı ki Genişletmek için tıkla ... -Akıncı' Alıntı: Ben anladum sanırım Genişletmek için tıkla ... TheFenomen' Alıntı: Sen bu işe karışma Müco Genişletmek için tıkla ... CABBAR' Alıntı: Sait abi var korkulur ondan Hem şifreli değil ki Genişletmek için tıkla ... TheFenomen' Alıntı: Şifreli olsa neden şifreli diyelim şifreyi çözmeye çalışırlar ama şifreli değilse neden korkuyon e karıştı Genişletmek için tıkla ... tikkat tikkat bu gece saatlere bir değişiklik yapılıyor 58 dakika ilermi gerimi alınacakmış haberler öyle diyordu 2 dk da eksen kayması olmuş
İhtiyar007 Üye haydaravısyon' Alıntı: tikkat tikkat bu gece saatlere bir değişiklik yapılıyor 58 dakika ilermi gerimi alınacakmış haberler öyle diyordu 2 dk da eksen kayması olmuş Genişletmek için tıkla ... tikkat tikkat saatler geri alınacak
haydaravısyon' Alıntı: tikkat tikkat bu gece saatlere bir değişiklik yapılıyor 58 dakika ilermi gerimi alınacakmış haberler öyle diyordu 2 dk da eksen kayması olmuş Genişletmek için tıkla ... tikkat tikkat saatler geri alınacak