Theme Effects: NEON theme effects by Allstar12345//Totally recommended!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Theme Effects: NEON theme effects by Allstar12345//Totally recommended!
[video=youtube;anICxMdSlvI]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=anICxMdSlvI[/video]

telefonu yeniden baslatmayi unutmayin

Ekli dosyalar

Tepkiler: yutkun, kuralsiz9, Cezzbedici3 ve 4 diğerleri

Tuba

Üye
Teşekkürler...

Tepkiler: polluxea♪

necati45

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]bu zipi nereye atıyoruz izah eder misiniz[/SIZE][/COLOR]

kardes telefonun hackli olcak zip dosyalarını cıkar e hafızasına effect klasörü açıp içine at snra yeniden bslat telefonu

M.Uzun

Üye
bu efektin sis dosyası yok mu ?

malesef...alıp sis. paketi yapmak lazm istersen kurtulus abiyle irtibata geçip söyleyeblrsn o halleder emnm

Tepkiler: M.Uzun

Tepkiler: polluxea♪ ve yavuz580
waaaoww çook hareketlii güzel kısımlarını birleştirerek tam benlik bişey yapabilirim bundan teşekkürler..

Tepkiler: Cezzbedici3 ve polluxea♪
rica ederim dostum yapıp paylasırsan memnun oluruz

u_cosar

Üye
Teşekkürler

tamm kardeşim ama şu aralar biraz yoğunum sezon açılmak üzere olduğu için otelde işler biraz yoğun. O yüzden izinli olduğum gün (pazartesi) unutmazsam yaparım ama söz veremem.

Tesekkurler istedigimi yaptigin icin

waaaoww çook hareketlii güzel kısımlarını birleştirerek tam benlik bişey yapabilirim bundan teşekkürler..
dostum acaba konu açıp bir efekt klasöründeki her bir dosyanın nereyi değiştirdiğini nereye etki ettiğini her hangi bir efekt üzerinden anlatabilirmisin..
bizde senin bilginden faydalanarak çeşitli efektlerin en beğendiğimiz yerlerini alıp tam kendimize göre bir efekt klasörü oluştursak..??
ben mesela eccentrik efektin ana ekran geçişlerini başka biriyle değiştirdim öyle kullanıyorum ama eccentricte hala bir iki yeri değiştirsem iyi olacak.. ama duvar kağıdı hariç hangi doya nerenin hangisi hangisini değiştirir bilmediğimden müdahale etmiyorum..
inan çok çok faydalı bir konu olacak açarsan.. çok kişi bu dertten müzdarip ama kimse oralı olmuyor nedense..
bekliyoruz dostum
açarsan haber ver

Nokia c7 belle hacklenmiş telefonda denedik çalışmadı :S

teşekkürler

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia c7 belle hacklenmiş telefonda denedik çalışmadı :S
hack olmasi olucagi anlamaina gelmez oncelikle effects yolunu degistirmeniz gerekiyor benim konularimda var onu yukleyin sonra istediniz effects yukleyebilirsiniz.

serecans

Üye
teşekkürler bi de o çalan müzik lazım bi bulabilirmiyiz 808 müziği hastayım ona

jin hao 5 ten sonraki en iyi tema bence
themeFx programının içine atıncada çalışıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...