Tavsiye Theme Designer

Konu Sahibi
Theme Designer
Merhaba Arkadaşlar

Yeni uygulamam Theme Designer markette yayınlandı. Uygulama Linki:

Uygulama Windows Phone 8.1 sürümünde çalışmaktadır. Uygulama için desteklerinizi ve düşüncelerinizi bekliyorum.

Tepkiler: n000k, beats, papakudioflu ve 1 kişi daha

alical33

Üye
Elinize sağlık Ama keşke Türkçe olsaymış yerli uygulamamız bari Türkçe olsun

Tepkiler: Tacettinn
Teşekkür ederim emeğinize sağlık

Akhtoher

Üye
Uygulama için teşekkürler. Adı gibi kendisi de İngilizce. Yerli geliştiriciler yerli uygulamalar da bize Türkçe dil desteği sağlamazsa yabancılar hiç sağlamaz demem o ki siz bari yapmayın.

Konu Sahibi
Türkçe güncellemesi en yakın zamanda yayınlanacaktır.

Tepkiler: Tacettinn ve Akhtoher
    Konu Sahibi
Arkadaşlar destek için teşekkürler. Uygulamayı kullanan arkadaşlar uygulamanın geliştirilmesi açısından görüşlerinizi bildirebilir misiniz? Ne gibi özellikler eklenebilir, neler olmuş, neler olmamış gibi.

PureFood

Üye
Evet tam istediğim tarzda bir uygulama, Türkçe güncelleme yayınlandığı anda yükleyeceğim.

IVI-Elia

Üye
Emeğinize sağlık
Türkçe olmalı ve daha çok tasarım eklenmeli.Ayrıca düz renkler dışında renk karışımları vs. gibi dokular da olmalı.

Ek olarak arka plan atayınca en boy oranı tutmuyor resmi kırpmak zorunda kalıyoruz...

Bir de bazı resimlerde çozunurluk düşük gibi oluyo.Ona dikkat edilirse iyi olur. Yine de uygulamayı çok beğendim güzel olmuş tebrikler

Tepkiler: mtoyanik

skynet

Üye
Kendimizde bir şeyler çizebilsek fena olmazdı aslında

Konu Sahibi
Arkadaşlar uygulamaya Türkçe dil desteği eklendi.

Tepkiler: skynet, Aybin.Kilic, bulutsuzgece ve 1 kişi daha
Konuyla alakasız olacak ama uygulamalarınız gerçekten çok güzel tebrik eder ve başarılarınızın devamını dilerim. Mağazada hiç olmadığından dolayı soyluyorum bi mevzuat programı yapabilir misiniz ilerleyen zamanlarda yada böyle bir planınız varmı

Konu Sahibi
Şuan pek vakit ayıramıyorum. Ayırdığımda da daha çok kişiye ulaşabilecek ve benim sadece kodlama yapmamı gerektirecek işler yapıyorum. Mevduat uygulamasının hedef kitlesinin az olduğunu ve bu uygulamayı yapabilmem için öncelikle konu ile ilgili fikir sahibi olmam gerektiğini biliyorum. Bu yüzden şimdilik böyle bir planım yok. Ama vaktim olduğunda böyle bir uygulama da yapmak isterim. Çünkü Windows Phone Mağazasına Türkler olarak daha çok uygulama koymamız gerektiğine inanıyorum.

Şuradaki veri tabanından faydalanabilir veya burayı bir çeşit basit mobil uygulamaya dönüştürebilirsiniz:

Logo çok yaratıcı olmuş , unutmadan uygulama güzel dusunulmuş fakat tasarım artırılmalı

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Son düzenleme:
Tepkiler: Osman Özer Öz

byibo

Üye
emeğinize sağlık teşekkürler..

Tepkiler: Osman Özer Öz