the times gazetesinden haber

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
the times gazetesinden haber



Rusya, daha fazla depo kıtalarını gönderdi ve güney Osetya'sı 'nın kopan Gürcü bölgesindeki roketlaunchers bu sabah onun, batıda Gürcistan 'a karşı yeni bir önü planlıyor olduğundan korkar.
T72 depoların Rus kıta düzinelerinin binleri ve kasırga çoklu roket launchers, söylenen haber ajansı Reuters için Rusya bir muhabirden dönemeç dağı yolları boyunca güney akmanı gördü.
Bildirmeler, Rusyanın, 2500 'ın bir limidini ayarlayan barışı muhufaza etme anlaşmalarına rağmen Karadeniz bölgesinde 9000 'a kıta numaralarını yükselden güneybatı Rus 'a Abazya kopan il bölgesinin başkasından Gürcistan 'a karşı açık yeni bir öne planlıyor olduğu hatta vardı.
Vladimir Putin Rus başbakan ve başkan Dimitry Medvedev, bugün Gürcistan 'da askeri hareketlerinin gelişiminin üzerinde savaşın bir kurulu için Kremlin 'de zirve genellerle karşılaştı.
Rus genel kurmayın albay-genel Anatoly Nagovitsyn bir üyesi, bugün o orduyu söyledi" Değili yapar mı İsilacı Gürcistan 'ın herhangi bir görevi var".
Bay Medvedev, bugün o biri söyledi" Geniş bölüm" Gürcistan 'a karşı silahlı kuvvetler operasyonununu Rusya asi ili cebreninin arka kontrolunu tutmak için Gürcistanın hasta-kaderde olan girişimine karşılık olarak güney Osetya'ya zorla girdikten sonra, tam üç gündü. Sivillerin yüzleri, savaşta öldü.
Gürcistan, dikkatli bir ateşkes olmak için iddia eder fakat o, bugün güney Osetya'sı 'na yakın frontlineye bağlı savaş-yeraltında ve bombalara karşı takviye e kıtalara süratle haraket ediyordu.
Gürcü kuvvetlerin ilki, güney Oset sınır zamanlarından Gori 15 160935 metrelik uzunluk ölçü birimlerinde gelen haftasonunun üzerinde Irak zaten çekti ve doğrulayana barış için kipte olmak için göründü.
" Biz, Rus kanı içeceğiz" Bağlının Badri birisinin, Irak 'tan geldiğini yakın zamanlarda söyledi.
Gürcistan, adıma uluslararası topluluğa hoşuna gitti. Mikhail Saakashvili Gürcü başkan, Tbilisi” 'de “wants değiştir hükümet venin, bölgede enerji rotaları kontrolunu tutmak istenen Moskova'nı iddia ettiğini söyledi.



--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar çeviride hata yapmış olabilirim şimdiden özer dilerim
 

nilay@

Üye
paylaşım süper eline saglık
 
    Konu Sahibi
teşekkür ederim arkadaşım hoş geldın aramıza
 

DiaBLoS

Moderator
okumaya başlıyorum
 
programla yapılmıs ceviriye benziyor.....kelimeler cumller anlamsız.... ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...