xmustx Üye R58' Alıntı: dosyalari dogru yere andorid/obb attim apk kurdum yinede wifi ile dosya yukleme ekrani geldi cihaz s3 Genişletmek için tıkla ... oyun açılışta bunu istiyor.düzeltilir bi şekilde diye düşünüyorum.
R58' Alıntı: dosyalari dogru yere andorid/obb attim apk kurdum yinede wifi ile dosya yukleme ekrani geldi cihaz s3 Genişletmek için tıkla ... oyun açılışta bunu istiyor.düzeltilir bi şekilde diye düşünüyorum.
BurakTura Üye Pc-ForEver' Alıntı: Moralim bozuldu ... Sürüm kaç kitkat ?? Genişletmek için tıkla ... Kitkat falan degil. Android 4.3
Pc-ForEver' Alıntı: Moralim bozuldu ... Sürüm kaç kitkat ?? Genişletmek için tıkla ... Kitkat falan degil. Android 4.3
xmustx Üye GalataSerhan' Alıntı: Hep wifi istiyor Genişletmek için tıkla ... buna yapcak bişey yok galiba.evde internet olmasaydı bende oynayamazdım.
GalataSerhan' Alıntı: Hep wifi istiyor Genişletmek için tıkla ... buna yapcak bişey yok galiba.evde internet olmasaydı bende oynayamazdım.
darkinsan Üye Arkadaşlar yardim edin BN yukleeim doluor giriyor acilirken atior cihaz GM discovry atior nie lütfen yardim edin bu oyunu çok isitiorum
Arkadaşlar yardim edin BN yukleeim doluor giriyor acilirken atior cihaz GM discovry atior nie lütfen yardim edin bu oyunu çok isitiorum