Tha Sphere - Icon Pack 3.6

Konu Sahibi
Tha Sphere - Icon Pack 3.6

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

Android 4.0.3 +

2000 + icon desteği

Uyumlu Launcher :
Nova, Action, Apex, Holo, Smart, Aviate, Inspire, ADW, Next, Atom, Nine, Solo, Tsf, Lucid

Son düzenleme:
Tepkiler: akflat ve soldierman
Abi zippyshare mediafire ya da tus tan birnine yukleyebilir misin,indiremiyorum bir turlu burdan browserlar desteklemiyor

Eyv abi ama yine indirme sikintisi devam ediyor ,inmiyor bir turlu ,dolphin orjinal browser birde uc denedim fayda etmedi ,kurtarsa kurtarsa tus zippy mediafire kurtarir

Eyv abi indirdim oldu bu sefer ,opera ise yaradi emegine saglik

Tepkiler: Bahadir_fb
    Konu Sahibi
Eyv abi ama yine indirme sikintisi devam ediyor ,inmiyor bir turlu ,dolphin orjinal browser birde uc denedim fayda etmedi ,kurtarsa kurtarsa tus zippy mediafire kurtarir

Eyv abi indirdim oldu bu sefer ,opera ise yaradi emegine saglik

Chrome da çoğu sitede sıkıntı çikarmiyor

KayraBey

Üye
Keşke tusfiles olsa

KayraBey

Üye
Yok artık sende
Ikinci link tusfilesten kat ve kat iyi

Senin yüzünden 25 mb tım gitti otomatik başladı iptal etmeye üşendim
Dostum dosya indirirken benden onay isteyecek bir tarayıcı tavsiye eder misin? Next browser hariç... Belki tarayıcı yüzünden inmiyordur ...

Konu Sahibi
Dostum dosya indirirken benden onay isteyecek bir tarayıcı tavsiye eder misin? Next browser hariç... Belki tarayıcı yüzünden inmiyordur ...

Habit browser olabilir herşeyini istefiğin gibi özelleştirebilirsin

Ikinci linkten indirebilirsin 15 saniye sayınca download tıkla iniyor.

KayraBey

Üye
Habit browser olabilir herşeyini istefiğin gibi özelleştirebilirsin

Ikinci linkten indirebilirsin 15 saniye sayınca download tıkla iniyor.
Opera kurdum indirmeyi yaptı ama direk download başlıyor. Birde senin dediğini deneyeyim

buyrun arkadaslar bu da ayri bir link rahatca dolphin,uc,opera,chrome ve orjinal browserdan indirebilirsiniz

Tepkiler: maximumüye
    Konu Sahibi
buyrun arkadaslar bu da ayri bir link rahatca dolphin,uc,opera,chrome ve orjinal browserdan indirebilirsiniz

Teşekkurler kara kara düşünüyorduk nasıl indireceğiz diye.
Sen bu işte baya iyisin gördüğüm kadarıyla, neden kendine konu açmak yerine başka konular içinde paylaşım yapıyorsun?

Tepkiler: soldierman
Abi estagfurullah yanlis yaptiysak affola sadece paylastigin linkten indiremeyen arkadaslar icin yardim niyetine link paylastim