Bahadir_fb
Üye
-
Konu Sahibi
-
Abi zippyshare mediafire ya da tus tan birnine yukleyebilir misin,indiremiyorum bir turlu burdan browserlar desteklemiyor
Eyv abi ama yine indirme sikintisi devam ediyor ,inmiyor bir turlu ,dolphin orjinal browser birde uc denedim fayda etmedi ,kurtarsa kurtarsa tus zippy mediafire kurtarir
Eyv abi indirdim oldu bu sefer ,opera ise yaradiemegine saglik
Keşke tusfiles olsa
Keşke tusfiles olsa
Dostum dosya indirirken benden onay isteyecek bir tarayıcı tavsiye eder misin? Next browser hariç... Belki tarayıcı yüzünden inmiyordur ...Yok artık sende
Ikinci link tusfilesten kat ve kat iyi
Senin yüzünden 25 mb tım gitti otomatik başladı iptal etmeye üşendim
Dostum dosya indirirken benden onay isteyecek bir tarayıcı tavsiye eder misin? Next browser hariç... Belki tarayıcı yüzünden inmiyordur ...
Dostum dosya indirirken benden onay isteyecek bir tarayıcı tavsiye eder misin? Next browser hariç... Belki tarayıcı yüzünden inmiyordur ...
Opera kurdum indirmeyi yaptı ama direk download başlıyor. Birde senin dediğini deneyeyimHabit browser olabilir herşeyini istefiğin gibi özelleştirebilirsin
Ikinci linkten indirebilirsin 15 saniye sayınca download tıkla iniyor.
Opera kurdum indirmeyi yaptı ama direk download başlıyor. Birde senin dediğini deneyeyim
link atabilirmisin bulamadım benTavsiye ederim güzel tarayıcı bir dene reklam engelleme ozelligide var
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
link atabilirmisin bulamadım ben
ÇokLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbuyrun arkadaslar bu da ayri bir link rahatca dolphin,uc,opera,chrome ve orjinal browserdan indirebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?