chill35 Üye fondip003' Alıntı: pc ye itunes proğramı yükleyin oradanda üye olunacak ve sağ tarafta perfect poker yada zynga poker deyip aratın geliyor sonrada download ediyonuz itunes proramı olmadan inmiyor ben 5800 a indirdim sis ve sxs uzantılı Genişletmek için tıkla ... nasıl başarsıysan hayret
fondip003' Alıntı: pc ye itunes proğramı yükleyin oradanda üye olunacak ve sağ tarafta perfect poker yada zynga poker deyip aratın geliyor sonrada download ediyonuz itunes proramı olmadan inmiyor ben 5800 a indirdim sis ve sxs uzantılı Genişletmek için tıkla ... nasıl başarsıysan hayret
fondip003 Üye chill35' Alıntı: nasıl başarsıysan hayret Genişletmek için tıkla ... uygulamayı ıos app uzantısı olarak indiriyor ama noki application ınstaller oalrak adını değiştir ölelikle oluyo ama kasıyo oyunu
chill35' Alıntı: nasıl başarsıysan hayret Genişletmek için tıkla ... uygulamayı ıos app uzantısı olarak indiriyor ama noki application ınstaller oalrak adını değiştir ölelikle oluyo ama kasıyo oyunu
ergene123 Üye symbian Hiç bir özelliği kalmadı ilk fırsatta android alcam çok pişmanım nokia aldığım için çooooook ! Nokia telefon ölü yatırım
symbian Hiç bir özelliği kalmadı ilk fırsatta android alcam çok pişmanım nokia aldığım için çooooook ! Nokia telefon ölü yatırım
yaren_dede Üye kubilaysari' Alıntı: Şu oyunu biri signed yapmalı .. Genişletmek için tıkla ... imzasız buldunda imzalısınımı arıyorsun
kubilaysari' Alıntı: Şu oyunu biri signed yapmalı .. Genişletmek için tıkla ... imzasız buldunda imzalısınımı arıyorsun