Ozan
Admin
-
Konu Sahibi
-
siz böyle devam edin yarın bi bakıyorum adının üstüne bir çizik çektim türküsünü söylemişler felanAllah yarabbi koru bi mod. Var sanki gene yicez ban'ı banaAllah yarabbi koru bi mod. Var sanki gene yicez ban'ı bana Allah yarabbi koru bi mod. Var sanki gene yicez ban'ı bana Allah yarabbi koru bi mod. Var sanki gene yicez ban'ı bana Allah yarabbi koru bi mod. Var sanki gene yicez ban'ı bana Allah yarabbi koru bi mod. Var sanki gene yicez ban'ı bana Allah yarabbi koru bi mod. Var sanki gene yicez ban'ı bana Allah yarabbi koru bi mod. Var sanki gene yicez ban'ı bana Allah yarabbi koru bi mod. Var sanki gene yicez ban'ı bana Allah yarabbi koru bi mod. Var sanki gene yicez ban'ı bana Allah yarabbi koru bi mod. Var sanki gene yicez ban'ı bana Allah yarabbi koru bi mod. Var sanki gene yicez ban'ı bana Allah yarabbi koru bi mod. Var sanki gene yicez ban'ı bana Allah yarabbi koru bi mod. Var sanki gene yicez ban'ı bana Allah yarabbi koru bi mod. Var sanki gene yicez ban'ı bana Allah yarabbi koru bi mod. Var sanki gene yicez ban'ı bana Allah yarabbi koru bi mod. Var sanki gene yicez ban'ı bana Allah yarabbi koru bi mod. Var sanki gene yicez ban'ı bana Allah yarabbi koru bi mod. Var sanki gene yicez ban'ı bana Allah yarabbi koru bi mod. Var sanki gene yicez ban'ı bana Allah yarabbi koru bi mod. Var sanki gene yicez ban'ı bana Allah yarabbi koru bi mod. Var sanki gene yicez ban'ı bana Allah yarabbi koru bi mod. Var sanki gene yicez ban'ı bana Allah yarabbi koru bi mod. Var sanki gene yicez ban'ı bana Allah yarabbi koru bi mod. Var sanki gene yicez ban'ı bana Allah yarabbi koru bi mod. Var sanki gene yicez ban'ı bana
siz böyle devam edin yarın bi bakıyorum adının üstüne bir çizik çektim türküsünü söylemişler felanflood yapmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?