Ozan Admin Konu Sahibi Tapatalk dan her halukarda "mobile ile gönderildi" yazacak zaten arkadaşlar. Bizim çabaladıgımız, iphone, ipad, samsung, htc ile gönderildi yazabilmek Eksikleri, tarayıcı ve cihaz bilgisi detayları ile bana belirtirseniz düzeltmeye calisayim
Tapatalk dan her halukarda "mobile ile gönderildi" yazacak zaten arkadaşlar. Bizim çabaladıgımız, iphone, ipad, samsung, htc ile gönderildi yazabilmek Eksikleri, tarayıcı ve cihaz bilgisi detayları ile bana belirtirseniz düzeltmeye calisayim
mürteza16 Üye Ozan' Alıntı: Tapatalk dan her halukarda "mobile ile gönderildi" yazacak zaten arkadaşlar. Bizim çabaladıgımız, iphone, ipad, samsung, htc ile gönderildi yazabilmek Eksikleri, tarayıcı ve cihaz bilgisi detayları ile bana belirtirseniz düzeltmeye calisayim Genişletmek için tıkla ... Android tapatalkinda iphone ile gönderildi yaziyor.
Ozan' Alıntı: Tapatalk dan her halukarda "mobile ile gönderildi" yazacak zaten arkadaşlar. Bizim çabaladıgımız, iphone, ipad, samsung, htc ile gönderildi yazabilmek Eksikleri, tarayıcı ve cihaz bilgisi detayları ile bana belirtirseniz düzeltmeye calisayim Genişletmek için tıkla ... Android tapatalkinda iphone ile gönderildi yaziyor.
Ozan Admin Konu Sahibi 0MG90' Alıntı: Mercury browser denemeSite çok hızlı valla bu tarayıcıyla Genişletmek için tıkla ... iPad üzerinden mi yazıyorsun?
0MG90' Alıntı: Mercury browser denemeSite çok hızlı valla bu tarayıcıyla Genişletmek için tıkla ... iPad üzerinden mi yazıyorsun?
0MG90 Üye Ozan' Alıntı: iPad üzerinden mi yazıyorsun? Genişletmek için tıkla ... Evet iPad den yazıyorum
Nextman Emekli Yönetici 0MG90' Alıntı: Mercury browser denemeSite çok hızlı valla bu tarayıcıyla Genişletmek için tıkla ... Sana demiştim değilmi )
0MG90' Alıntı: Mercury browser denemeSite çok hızlı valla bu tarayıcıyla Genişletmek için tıkla ... Sana demiştim değilmi )
0MG90 Üye Nextman' Alıntı: Sana demiştim değilmi ) Genişletmek için tıkla ... Çok hızlı tarayıcı valla Boşuna Chrome'la uğraşıyorum
Nextman' Alıntı: Sana demiştim değilmi ) Genişletmek için tıkla ... Çok hızlı tarayıcı valla Boşuna Chrome'la uğraşıyorum