Tesettür otelde AŞK

Konu Sahibi
Tesettür otelde AŞK

5 vakit ezan okunan otelde, Müslümanlığı tercih eden Rus ve İngiliz turistler de tatil yapıyor.

Antalya Kumluca'da 2 yıl önce Rus tatil köyü olarak hizmet veren Şah Inn Paradise, Konya merkezli holding tarafından satın alınıp, tesettür oteline çevrildi. Havuz kenarındaki DJ kabininden 5 vakit ezan okunan otelde, Müslümanlığı tercih eden Rus ve İngiliz turistler de tatil yapıyor. Kimi İslamiyete uygun tatil, kimi ise kıskançlığından dolayı bu oteli tercih ettiğini söylüyor.

iremm

Üye
bundan doğal ne olabilir Rus bilmem nelerde oraya müslümanlığa geçmiş olarak gidiyormuş o resimdeki bayan ve erkeğin Rus olmadığını (kültürler çok başka) Rus olmassa bile evli olmadığını nerden bilebiliriz ki bunlar olmassa bile resime nie takıldığınzı sorabilir miyim ki fotonun otelin reklam amaçlı çektirip kullanmış olduğunu bile bilmiyoruz kiiibunların hiçibiri olmassa bile nolmuş ne gariplik var(sanki bu zihniyeti bir yerden hatırlıyorgibiyim neyse...)

konuya gelirsek inançlarından dolayı tatil yerlerine türbanlı olarak alınmayan bayanlar için çok güzel bir fırsat çok güzel bir proje

Salihyet

Üye
Bu habere inanmam için tek bir sebep istiyorum

iremm

Üye
Bu habere inanmam için tek bir sebep istiyorum

nie olayı bu kdr garipsiyorsunuz?

hııı şu olmasın dier bi konuda arkdaşların dediği kapalılardanda biişler çıkar die arkadaşlar bırakın bu olayla o olay aynı mı ki eminimki fotodaki eşidir

omayra

Üye
Fotoğraftaki eşi veya değil bilinmez ama ben garipsedim açıkçası.

mAd_girL

Üye
neden garipsiyorsunuz onlar insan değil mi yaa nedir bu anlayamıyorum. ireme kesinlikle katılıyorum insanların özgürce yaşayamadıgı ülkede çok güzel bir proje!

omayra

Üye
Projeyi tartışmıyorum. Bu konuda değildi yorumum. Ben, diğer insanların yanında, herkesin gözü önünde, açık veya kapalı, evli veya bekar, bir kadın ile bir erkeğin samimi pozlar vermesini garipsiyorum. Ama kapalı olduğunda daha fazla garipsiyorum, dikkatimi çekiyor. Çekmiyor mu demeliyim? Garipsediğim yukarıda verilen fotoğraf. Bu tarz otellerin var oluşu değil

Salihyet

Üye
O zmn kapalı birine belli bi statü getirin, o hareketlerin dışına çıkmasın | MI ?

omayra

Üye
O zmn kapalı birine belli bi statü getirin, o hareketlerin dışına çıkmasın | MI ?

Belli tip kurallar var zaten Burda saymam da anmam da yersiz olur. Ayrıca ne desem başka yöne çekilecek gibi hissediyorum. Herkes bildiği gibi yapsın. Ben de garipsemeye devam edeyim

Aynen katılıyorum ablacım

Salihyet

Üye
Farklı bi yere çekilmeyecek Ben sadece başörtülünün ve başörtüsüzün yada başı örtülü olanın da olmayanın da kişilik problemleriyle ilgilenmiyorum .. [eğer fuhuş yapıyorsa beni ilgilendirmiyor..]

ufuk023

Üye
bu oteli biliyorum 10 numara otel...