Teşekkürler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Teşekkürler :)
Açtığım blog sayfama ilk yorum ve görüşünü bırakan kıymetli kardeşim @mürteza16 'a teşekkürlerimi iletiyorum Kıymetlisin kardeşim

Tepkiler: mürteza16
Gece 02:40'da göndermişim. Gece o saatlerde uyanıktım. Normalde gece 10-11 gibi uyurdum fakat bu gece 3:30'da yattım. Gece gece yazdım galiba. Fakat hiç hatırlamıyorum.

Tepkiler: ___kaptan___
    Konu Sahibi
Gece 02:40'da göndermişim. Gece o saatlerde uyanıktım. Normalde gece 10-11 gibi uyurdum fakat bu gece 3:30'da yattım. Gece gece yazdım galiba. Fakat hiç hatırlamıyorum.
blogta yorumlar denetime sunulduğu için bende yeni gördüm yorumu zaten yine de çok sağol kardeşim eksik olma

Daha deminden beri düşünüyorum ben mi yazdım diye. Acaba biri benim adıma yazmış olabilir mi? Ama birisi benim adıma niye yazmak istesinki? Ayrıca ben yazarken dil bilgisi kurallarına uyarak yazarım.

Konu Sahibi
Daha deminden beri düşünüyorum ben mi yazdım diye. Acaba biri benim adıma yazmış olabilir mi? Ama birisi benim adıma niye yazmak istesinki? Ayrıca ben yazarken dil bilgisi kurallarına uyarak yazarım.
hmmmm sen yazmadıysan kim yazdı yahu

Uykulu uykulu yazmış olabilirim. Geçmiş çok dolunca bir kısmını siliyor. O kısmıda silmiş.

SHS

Üye
benim bloga niye yorum yazmıyon

Tepkiler: mürteza16 ve ___kaptan___
    Konu Sahibi
birileri yazıyor ama kim yazıyor hafiyecilik oynuyoz şuan kim yadı onu bulcaz

Niye benim adıma yazıyorsun arkadaşım? Kendi adın yok mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...