Tertemiz nokıa n80

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Tertemiz nokıa n80
TERTEMİZ NOKIA N80 INTERNET EDITION TERTEMİZ ÇİZİKSİZ HERŞEYİ TIKIR PROBLEMSİZ ÇALIŞIYOR İÇİNDE GEREKEN TÜM PROGRAMLAR YÜKLÜDÜR YANINDA ŞARJ ALETİ KULAKLIK VE 512 MB HAFIZA KARTI VERİLECEK.NOKIA TELEFONLARIYLA TAKAS YAPILIR TERCİHİM NOKIA 3120 clasik 6300 6120 clasik ve nokianın ince temiz telefonlarla takas düşünülür..SATIŞ FİYATI 240 TL DİR

besta01

Üye
hocam telefonun kendi fotografları var mı ?

Konu Sahibi
var ama yükleyemiyorum başka siteler çıkıyor.

--------------- Ekleme ---------------

file:///C:/Documents%20and%20Settings/ismail/Desktop/S%D6ZL%DCK/14953576_9lx.jpg

arkadaşlar ikinci el alacağına sıfır 3310 daha iyi mantıklı düşünün kim sapasağlam telini satar ben aldım çok pişmanın teli 95 tl aldım şu ana kadar 110 tl masraf yaptım bu bana ders size ibret olsun

puhahaha arkadaşım genelleme yaparak konuşmasaydın keşke bende ikinci el aldım hiç bi sorun yok kusura bakmada kazıklanmışsın biraz bide sana tavsiyem nokia'dan şaşmıycan

Konu Sahibi
telefonda kesinlikle hiçbir sorun yok herşeyi tıkır tıkır çalışıyor wi-fi si süper satma sebebim kız arkadaşım kullanamıyor ağırve kaba geliyor daha ince telefon istediği için satıyorum yoksa bir arızası falan yok.

kardeşim seninki bozuk çıktıysa veya kazıklandıysan bu her telefon bozuk veya her satıcı dolandırıcıdır anlamına gelmiyor.

arkadaşlar telefonun fotoğraflarını nasıl yükleyebilirim bilen biri yardımcı olabilirmi.şimdiden teşekkürler

besta01

Üye
imageshack.us/ buradan yükleyebilirisnz !!

tmrcntmr

Üye
k770i var bende garantili faturalı takas olabilir veya 200 ytl

mcaziz

Üye
bende 3120 klasik var kardeşim buyur alacaksan satayım n80 ile yaparız takas garantisi falan var al istersen madem kız arkadaşın kullanamıyo kaba geliyo al takas yapalım buyur msn neme yaz mc_aziz_26@windowslive.com

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...