Tertemiz ilk sahibinden n73

Konu Sahibi
Tertemiz ilk sahibinden n73
fll kutusu:
1)kulaklık
2)Data kablosu
3)2 gb hafıza kartı
4)9 aylık n73

Arkadaşlar dediğim gibi tertemiz fll kutu tamamen orjinal faturalı,kutulu,genpa garantili n73 ümü satıyorum fiyat olark 450 ytl istiyorum takas teklifleriniz değerlendirilir.

safakk34

Üye
çok söylemişsin kimse almaz bu fiyata telefoncularda tertemiz 300 TL..

Konu Sahibi
Sıfır fiyatı 550 ytl civarında ve telefonumda sıfır ayarında çiziksiz,telefonculardaki tamirden çıkıp çıkmadığı bile meçhul.

arkadaşım istersen kutuyu açma ama fatura senin adına yazıldıktan sonra sıfırdır
eğer daha uygun fiyat dersen ve trident mb800t ile takas etmek istersen özel mesaj at ha bide benim tel de sıfır gibi ağustosun sonunda aldım

--------------- Ekleme ---------------

herşey kutusunun içinde + 100tl veririm 2yıl garantili

Konu Sahibi
yok arkadaşım trident düşünmüyorum,teşekkür ederim...

kerem287

Üye
N70 var elimde telefon sorunsuz üste 100 tl verebilirim telefon'u bir arkadaşımdan aldım garantisi yok ama telefon'u kullanan bayan olduğu için hiç hırpalanmamiş düşünürsen beni ekle
kerem.287@hotmail.com

lazyboy

Üye
:xd milletin piyasadan haberi yok yaw

oceanss

Üye
o fiyata n95 8gb orjinal alırım ben

Larock

Üye
arkadaşım burda sıfırı kaç fiyata bi bak derim.

450e ben sıfırını alırım fiyatta düştün mü peki kardeş ocak ayında açmışsin konuyu ve ben de n73 kullanıcısıyım ve Bu ocak ayında aldım 3aylık tl 500e aldım .. 45o kimse almaz .. Arkadaşlara cazip bi fiyat derim .. Tabi karar senin .. iyi satışlar

SlashGun

Üye

Yeni cep telefonu G serisi olmasına rağmen firma tarafından "kişisel asistan" olarak tanımlanıyor. Symbian UIQ üzerinde ya da diğer mobil işletim sistemleri üzerinde çalışmıyor. Yoğun bir hayata sahipseniz ve hayatınızı organize ederken bir yardımcı arıyorsanız tüm aktiviteleri takip edecek ve arkadaşlarınızla temas halinde kalmanızı sağlayacak Sony Ericsson G705 tam size göre.

Tam destekli HTML tarayıcı, e-posta desteği ve masaüstü RSS beslemesi bulunuyor. Böylece en önemli bilgileri telefonunuzdan anında takip edebileceksiniz. 3.2 megapiksel kamerası ve video yetenekleriyle sizin için önemli anları yakalayıp arkadaşlarınızla paylaşmak yükleme yapabileceksiniz. Google ile yapılan anlaşmayla ileriki aşamada çıkacak olan G705 ile hem kendi videolarınızı YouTube kolaylıkla yükleyebilecek hem de YouTube'da beğendiğiniz videoları telefonunuza kolaylık indirebileceksiniz.

3G'nin tüm nimetlerini kullanan telefonda yolunuzu bulabilmeniz için Google Maps ile bütünleştirilmiş aGPS bulunuyor. Bağlantı özellikleri: Kamera Özellikleri
* 3.2 megapiksel kamera
* 3.2x'e kadar digital zoom
* Fotoğraf onarımı
* Fotoğraf ve video aydınlatma
* Video kaydı
* Resim bloglama
* PictBridge baskı
* Video bloglama
* x-Pict Story™

Müzik ve Eğlence
* Bluetooth™ stereo (A2DP)
* Media çalar
* Mega Bass™
* TrackID™
* PlayNow™
* Album Art
* Music tonları (MP3/AAC)
* 3Boyutlu Oyular
* Java™
* FM Radyo
* Video streaming
* Video gösterim

Diğer Özellikler
* Boyutlar: 95 x 47 x 14.3 mm
* Ağırlık: 98 grams

* Ekran: 262,144 renkli TFT
* Çözünürlük: 240 x 320 piksel
* Büyüklük: 2.4 inch

* Telefon Hafızası: 120MB'e kadar
* Memory Stick Micro™ (M2&#8482 desteği

* Konuşma süresi GSM/GPRS: 10 saate kadar
* Bekleme süresi GSM/GPRS: 400 saate kadar

* Konuşma süresi UMTS: 4 saate kadar
* Bekleme süresi UMTS: 350 saate kadar

Buna karşılık senin N73 + 200 TL isterim.
Eğer teklifimi kabul edersen since02february1991@hotmail.com adresi ekle
Ayrıca telefonda garanti + 1gb m2 hafıza kartı var Wi-Fi de bulunmaktadır.Daha alalı 1 ay olmadı.Takas etmemin sebebi sesi az çıkıyor başka bir nedeni de yok.