Boran20 Üye L-LumieRe' Alıntı: kalın bır tabaka seklınde surduysenız faydasını goremezsınız. Sadece yuzeyı kapatacak kalınlıkta surmenız en ıyısı olacaktır.. Genişletmek için tıkla ... İlk defa sürdüm, sadece yüzeyi kaplamasına özen gösterdim ama faydası olmadı. Yarın tekrar deneyeceğim...
L-LumieRe' Alıntı: kalın bır tabaka seklınde surduysenız faydasını goremezsınız. Sadece yuzeyı kapatacak kalınlıkta surmenız en ıyısı olacaktır.. Genişletmek için tıkla ... İlk defa sürdüm, sadece yüzeyi kaplamasına özen gösterdim ama faydası olmadı. Yarın tekrar deneyeceğim...
L-LumieRe Üye oznbkr7' Alıntı: İlk defa sürdüm, sadece yüzeyi kaplamasına özen gösterdim ama faydası olmadı. Yarın tekrar deneyeceğim... Genişletmek için tıkla ... daha bugun surduysenız bekleyın bıraz. Ilk gunden performansı tam gosteremez. Yarından sonra daha ıyı olur. Ince olarak surup fanı tam oturttuysanız yerıne bır sorun olmaz.
oznbkr7' Alıntı: İlk defa sürdüm, sadece yüzeyi kaplamasına özen gösterdim ama faydası olmadı. Yarın tekrar deneyeceğim... Genişletmek için tıkla ... daha bugun surduysenız bekleyın bıraz. Ilk gunden performansı tam gosteremez. Yarından sonra daha ıyı olur. Ince olarak surup fanı tam oturttuysanız yerıne bır sorun olmaz.
ahmet_1231 Üye d3l!a$k' Alıntı: mayonez kullanın yanınada haydari bir büyükte olmalı tabii sofra kuruldu eller havaya !! C= Genişletmek için tıkla ... En güzel yorum bu !!! :
d3l!a$k' Alıntı: mayonez kullanın yanınada haydari bir büyükte olmalı tabii sofra kuruldu eller havaya !! C= Genişletmek için tıkla ... En güzel yorum bu !!! :