Temple Run: Oz Windows Phone 8 İçin Yayınlandı!

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Temple Run: Oz Windows Phone 8 İçin Yayınlandı!

Disney, Windows Phone 8 cihazları için beşinci oyununu yayınladı: Temple Run: Oz HD grafiklerle WP8'de!

Oyun en az 1GB RAM gerektirir (2 ₺):

ademoz05

Üye
ilk versiyonu optimize yaptılar ikinciyi de yaparlar herhalde

yukleyebilsek şaşardım zaten

Son çıkanı neydi peki bu Temple Runun. ???

Alıştık artık, şu Windows Phone a ne zaman adam akıllı oyun geliyorsa hemen altında 1 gb ram or more yazısı beliriyo ben hiç sanmıyorum optimize edeceklerini asphalt 8 de gelmeyecek bize şimdiden belli bence

kursat99

Üye
Son çıkan Temple Run oyunu bu. Ama bu Disney ortaklığı ile yapılmış bir oyun. Büyük ihtimalle sene sonuna doğru Temple Run 3 çıkacak. İnşallah bizim sisteme de eş zamanlı çıkar.

çok zor oyunu alıp almama konusunda kararsızım sizce??

PureFood

Üye
Oyun brave'den daha güzel gözüküyor, biraz beklenip sonra satın alınmalı diye düşünüyorum. Bir iki güncelleme verip sorunları çözerler belki.

Bende temle run:Brave var acayip zevkli. Yarın bunuda alırım

MaxipmaN

Üye
1gb altı lumia haram arkadaş bu nedir

alical33

Üye
brave i de almıştım ama oz bambaşka

turka_10

Üye
benim anlamadığım bunlar android de ücretsiz bizde ücretli niye böyle oluyo oyunu yapan yada yazan fırma aynı degılmı ıphone bakıyorum gameloftun vs nin bir cok guzel oyunu ücretsiz bizde hepsi ücretli

PureFood

Üye
benim anlamadığım bunlar android de ücretsiz bizde ücretli niye böyle oluyo oyunu yapan yada yazan fırma aynı degılmı ıphone bakıyorum gameloftun vs nin bir cok guzel oyunu ücretsiz bizde hepsi ücretli

Google play'de oz ve brave ücretli. Appstore'da da.

csH

Üye
512 ramlilere gelseydi sasardim belki ilerde olur

UpOneTR

Üye

androidde apk yukleme diye bir olay var yoksa bunlarda paralı

ios da ise bi market mi ne var orda ucretsiz olarak indirilebiliyo normal appstore de ucretli