lider63 Üye TheLastWarrior' Alıntı: oyunun adı temple run 2 s60v3 bölümüne bende paylaşmıştım daha önce oyun zevkli oyun ama sonlara gelince bölüm geçilmiyor git git bitmiyor ben bitiremiyip silmiştim sıkıcı olmuştu Genişletmek için tıkla ... normal oyundada ne kadar skor yaparsan o [/QUOTE] - - - Eklendi - - - kardeş bende uygulama kapatılacak diyo sonra bilgilere basıyorum java bilmem ne falan hata çıkıyo ne yapabilirim?
TheLastWarrior' Alıntı: oyunun adı temple run 2 s60v3 bölümüne bende paylaşmıştım daha önce oyun zevkli oyun ama sonlara gelince bölüm geçilmiyor git git bitmiyor ben bitiremiyip silmiştim sıkıcı olmuştu Genişletmek için tıkla ... normal oyundada ne kadar skor yaparsan o [/QUOTE] - - - Eklendi - - - kardeş bende uygulama kapatılacak diyo sonra bilgilere basıyorum java bilmem ne falan hata çıkıyo ne yapabilirim?
Akıncı Üye Konu Sahibi lider63' Alıntı: of ya sorun çıkarmasaydı ablama hava atcaktım sorunu sadece benim tel verdi galiba Genişletmek için tıkla ... üzldüm sorun telinizden kaynaklı 600 defa indirilmiş hiç bir sorun gelmedi bana
lider63' Alıntı: of ya sorun çıkarmasaydı ablama hava atcaktım sorunu sadece benim tel verdi galiba Genişletmek için tıkla ... üzldüm sorun telinizden kaynaklı 600 defa indirilmiş hiç bir sorun gelmedi bana
lider63 Üye -Akıncı' Alıntı: üzldüm sorun telinizden kaynaklı 600 defa indirilmiş hiç bir sorun gelmedi bana Genişletmek için tıkla ... Her zamanki gibi sorunu cozdum
-Akıncı' Alıntı: üzldüm sorun telinizden kaynaklı 600 defa indirilmiş hiç bir sorun gelmedi bana Genişletmek için tıkla ... Her zamanki gibi sorunu cozdum