kardeşim bana burdaki temayı editleye bilir misin?
DARK_IND190 (for fp1, fp2, and 5th edition) maxicep.com/symbian-s60v5-temalari/dark-by-ind190-c6-fw-icin-ideal-390312.html
Arkaplana hiçbişey istemiyorum
Sadece menüye resim koyabilirmisin.,bide seçenekler penceresine
Şöyle simsiyah renksiz resim koyabilir misin?
Şimdiden teşekkürler ...
Dark wallpapers black wallpapers!
s.a abi ben bi ankaragücü teması istiyorum arka plan logo menü arkaplanı doner bıçakları forma üstüne (istediğin resmi koy abi) yukleniyor da felan da bi sallamaolsun resim dolınca sallama çıksın model 6303 i 6300 temaları destekliyo nth uzantılı olursa sewinirim iyi günler ....
Kardeşim basit bişey rica edyiyorum bir fp2 telefon menüsü ikonlarıyla ama tema ikonları degiştirmeden sadece menü gezinme rengi güzel bir gök mavisi rengiyle kırmızı renkte olabilirmi ve ekran arka planıda simsiyah olsun tüm temanın telefonum da nokia c5.umarım anlatabilmişimdir.şimdidem çok teşekkür ediyorum.
Kardeşim basit bişey rica edyiyorum bir fp2 telefon menüsü ikonlarıyla ama tema ikonları degiştirmeden sadece menü gezinme rengi güzel bir gök mavisi 'rengiyle veya' kırmızı renkte olabilirmi ve ekran arka planıda simsiyah olsun tüm temanın telefonum da nokia c5.umarım anlatabilmişimdir.şimdidem çok teşekkür ediyorum.