Teknojix
Üye
-
Konu Sahibi
-
Hocam sizin durum ne oldu? Ücret istediylerse sizde telpa.com üzerindeki online müşteri hizmetlerinden darbeye ait video isteyin.Bende çarşamba günü kargoya verip ankara dan gönderdim. Perşembe kayda aldılar. Şuan hala onariliyor gözüküyor. Sonuçları ve olacak şeyleri yazarım. Telefon Gm 4g
Kardeşim Maalesef Bu Satıcılar İlgilenmiyor Yada Servisleri Tüketici Haklarına Başvur Hiç Uğraşma Derim
Kaymakamlığa GideceksinHepsi Bir Gün İçinde Halledilir Telefon Gelsin Faturasını Filan Al Birde Bu Elemanların Senden ÜCret İstediklerine Dair Belge Filan Ne Var Ne Yok Al Yanına Git Kaymakamlığa Durumunu Anlat Tüketici Hakem Heyetine Bir Tane Dilekçe Verecekler Sana Onu Dolduracaksın Derdini Anlatacaksın En Alttada Ücret İadesi Gibi Birşey Olacak Onu İşaretle Evrak Olarak Ne Lazım Diyede Sorarsın Orada Çalişanlara Verirsin Dilekçeni 3 Ay Bekle Paranı Geri Alırsın Sen Böyle Yapmazsan Bunların Yanına Kar Kalır Nice İnsanlara Aynısını YaparlarTüketici haklarına başvurmak istiyorum aslında ama hiçbir bilgim yok bunun hakkında. Oturduğum yer bursaya 40 km uzaklıkta ilçede tüketici haklarına başvurmak için bir yer var mı adliyeden başvuruluyor mu fikrim yok.
baya kavga ettim . kullanıcı hatası dedikleri yer için 60 lira istediler. Onu ödedim mecburen çünkü haklılardı. bir gün sonra cihazın anakartta sıvı temsaı yanı oksitlenme olduğunu söylediler ve 300 lira ödememi söylediler (DOKUNMATIK PANEL+ HAPORLER degisecekmis vay yavrum vay). ben çılgına döndüm haliyle . su teması dedikleri telefon 5 aydır bende ve sıkıntısız çalışıyordu . hayır bunlar nerden çıkarıyor böyle şeyleri anlamadım . kanitlayın dedim. video atıcaz dediler . sonra videodan ss atmışlar onu attılar oksitlenmenin olduğu yeri gösteriyor. baya yine itiraz ettim pişmiş kelle gibi üste çıkıyorlar . en sonda cihazı iade istedim . tabi bundan önce 60 liralık yeri yapın başka bişey istemiyorum dedim. orayıda yapmadılar namussuzlar. ve cihazı gönderdiler . dün kargodan aldığım gibi telefoncuya götürdum haliyle onlar ne dicekler bakalım. Ben en kısa sürede cihazı elimden çıkarıp yeni bir cihaz almayı düşünüyorum .tabiki bundan sonra asla gm önermem kimseye.sonuçlar ortadaHocam sizin durum ne oldu? Ücret istediylerse sizde telpa.com üzerindeki online müşteri hizmetlerinden darbeye ait video isteyin.
Günceldir herkes görsün bu Telpa rezilliğini.
Geçmiş olsun kardeşim çekeceğimiz varmış bu firmadan bende daha almambaya kavga ettim . kullanıcı hatası dedikleri yer için 60 lira istediler. Onu ödedim mecburen çünkü haklılardı. bir gün sonra cihazın anakartta sıvı temsaı yanı oksitlenme olduğunu söylediler ve 300 lira ödememi söylediler (DOKUNMATIK PANEL+ HAPORLER degisecekmis vay yavrum vay). ben çılgına döndüm haliyle . su teması dedikleri telefon 5 aydır bende ve sıkıntısız çalışıyordu . hayır bunlar nerden çıkarıyor böyle şeyleri anlamadım . kanitlayın dedim. video atıcaz dediler . sonra videodan ss atmışlar onu attılar oksitlenmenin olduğu yeri gösteriyor. baya yine itiraz ettim pişmiş kelle gibi üste çıkıyorlar . en sonda cihazı iade istedim . tabi bundan önce 60 liralık yeri yapın başka bişey istemiyorum dedim. orayıda yapmadılar namussuzlar. ve cihazı gönderdiler . dün kargodan aldığım gibi telefoncuya götürdum haliyle onlar ne dicekler bakalım. Ben en kısa sürede cihazı elimden çıkarıp yeni bir cihaz almayı düşünüyorum .tabiki bundan sonra asla gm önermem kimseye.sonuçlar ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?