telofonumun ekranı ölüyor :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
telofonumun ekranı ölüyor :S
merhaba bugun sabah telin ekranının ortsaında ufak bir siyah nokta oluştuğunu farkettim (nokia 5320 xm 2007 de almıştım)bunca zamnadan sonra 1-2 pixell ölmüş olması pek mühimdedğildirdedim ama yavaş yavaş büyüdü o pixell ölüsü şümdü ekranı ortadan ikiyte bölüyor :S o derece büyüdü yani ne yapabilrim büyümemesi için zaten yakın bir zamanda teli değiştirecektim ama şuan değiştiremem (en az 1 ayı var)ve ben bu sure içinde bu pixell ölmeleirni naıl önleye bilirim lütfen yardım edin.

Utku

Üye
maalesef önleyemessin yeni ekran alman lazım

Konu Sahibi
pek bilmiyorum böyle işleri telefoncularda varmıdır ekran varsa tahmini olarak nekadardır mesajdada belirttiğim gibi tel 5320 xpressmusic

Ekranın fiyatını bilmiyorum ama ekran değişmek zorunda. Pixeller birbirine RGB dağılımını sağlayan bir bağ ile bağlıdır biri koptuğunda zamanla domino taşı gibi devamı gelecektir. Bu zaman erken de olabilir geç de. Sende baya erken gelmiş. Yıllarca ölü pixelle giden ekranlar oluyor.

selinn2

Üye
benim abimin 6300 vardı yere ata ata ekranını mahvetti şimdi ekranında siyahlıklar olusmaya basladı yeni ekran alacak veya satacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...