M. tAHA Üye joker.lg' Alıntı: hepsi aynı mi ben 3 u daha çok beğendim Genişletmek için tıkla ... oda olur ---------- Eklendi @ 23:00:05 ---------- Yazıldı @ 22:41:53 ---------- ares iismi ares programından mı geliyor ---------- Eklendi @ 23:00:32 ---------- Yazıldı @ 23:00:05 ---------- ares285?
joker.lg' Alıntı: hepsi aynı mi ben 3 u daha çok beğendim Genişletmek için tıkla ... oda olur ---------- Eklendi @ 23:00:05 ---------- Yazıldı @ 22:41:53 ---------- ares iismi ares programından mı geliyor ---------- Eklendi @ 23:00:32 ---------- Yazıldı @ 23:00:05 ---------- ares285?
spy ghost Üye ares285' Alıntı: Yok abim takma ad bende rapcilik vardır Genişletmek için tıkla ... dinleyicimisin , eserlerin varmı
ares285' Alıntı: Yok abim takma ad bende rapcilik vardır Genişletmek için tıkla ... dinleyicimisin , eserlerin varmı
joker.lg Üye Konu Sahibi ares285' Alıntı: dinleyici yaptığım soğutucuyu lastikle tele bağladım kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... ss ?
ares285' Alıntı: dinleyici yaptığım soğutucuyu lastikle tele bağladım kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... ss ?
M. tAHA Üye oooo süper ---------- Eklendi @ 00:21:59 ---------- Yazıldı @ 00:21:39 ---------- peki sıcaklık nasıl
oooo süper ---------- Eklendi @ 00:21:59 ---------- Yazıldı @ 00:21:39 ---------- peki sıcaklık nasıl
joker.lg Üye Konu Sahibi ares285' Alıntı: aynen normal şekilde telefonlu elime aldım kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... ekran görüntüsü demek screenshot (ss)
ares285' Alıntı: aynen normal şekilde telefonlu elime aldım kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... ekran görüntüsü demek screenshot (ss)
joker.lg Üye Konu Sahibi ares285' Alıntı: yani ne yapmamı istiyorsun Genişletmek için tıkla ... cek görelim nasıl kullanıyorsun
ares285' Alıntı: yani ne yapmamı istiyorsun Genişletmek için tıkla ... cek görelim nasıl kullanıyorsun
Captan Ares Üye simdi çekemem ama yarın çekerim telefonun arkasına lastik yardımıyla bağladım bir tek ekran üzerinden enlemesine bir lastik geçiyo ekrana bir engeli yok ama
simdi çekemem ama yarın çekerim telefonun arkasına lastik yardımıyla bağladım bir tek ekran üzerinden enlemesine bir lastik geçiyo ekrana bir engeli yok ama