Televizyonda bluetooth yok galiba .Alırken fazla incelemedim. 82 yaşında anneannemin tüplü televizyonu üçüncü tamirden sonra yine bozulunca dedim güzel büyük ekran bir şey alayım bari. Kafamda seg axen sunny filan vardı .Özellik önemli değildi büyük ekran olması yeterliydi. Çok gezdim fakat satan adamlar bu markaların servis güvencesi olmadığını filan söyledi .Bütçem 600 liraydı . Param çöpe gitsin istemedim. Büyük ekran iyi markalarda pahalıydı . En sonunda Bakırköy capacity avm de gezerken teknosaya girdim bir arkadaş var çalışan durumu anlattım.Normalde iki üç ay evvel 800 liraya satılan üründen teşhir amaçlı olanı depoya kaldırılmış. Fişe taktık denedik sapasağlam.Normalde 2 yıl olan garanti teşhir ürününde 6 ay oluyor ama sorun değildi benim için evimde samsung marka 5 yıllık televizyon 10 yıllık müzik seti var hala sıfır hata ile çalışıyor. 600 liraya aldım anneannemin evine götürüp kurdum.Fakat 3 gün sonra kadına aniden felç geldi 20 gün hastanede yatıp vefat etti.Televizyon öylece kaldı.Bende alıp kutusuna geri koydum .Eğer almak istersen gel televizyonu gör otur izle çayımızı iç beğenirsen al.Son fiyat olarak 550 lira diyorum . Ürünün linki bu
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız