OttomaN TigeR Üye Tamamdır arkadaşlar, ilginiz için teşekkürler. Bundan sonraki konularda daha dikkatli karar almaya çalışırım. @İsmail MaxiCep Windows Phone uygulaması için sonsuz teşekkürler.
Tamamdır arkadaşlar, ilginiz için teşekkürler. Bundan sonraki konularda daha dikkatli karar almaya çalışırım. @İsmail MaxiCep Windows Phone uygulaması için sonsuz teşekkürler.
OttomaN TigeR Üye İsmail' Alıntı: kaybettim Genişletmek için tıkla ... Bu bir yarış yahut iddia değil kardeşim, bu yüzden kazananı ya da kaybedeni olamaz. MaxiCep Windows Phone uygulaması için sonsuz teşekkürler.
İsmail' Alıntı: kaybettim Genişletmek için tıkla ... Bu bir yarış yahut iddia değil kardeşim, bu yüzden kazananı ya da kaybedeni olamaz. MaxiCep Windows Phone uygulaması için sonsuz teşekkürler.
ismail Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Bu bir yarış yahut iddia değil kardeşim, bu yüzden kazananı ya da kaybedeni olamaz. MaxiCep Windows Phone uygulaması için sonsuz teşekkürler. Genişletmek için tıkla ...
OttomaN TigeR' Alıntı: Bu bir yarış yahut iddia değil kardeşim, bu yüzden kazananı ya da kaybedeni olamaz. MaxiCep Windows Phone uygulaması için sonsuz teşekkürler. Genişletmek için tıkla ...
Van Hohenheim Üye Konu Sahibi isimleri okurken melodi şeklinde söyleyen birtek ben miyim teletabileri bilmeyen bir nesil yetişiyor
Van Hohenheim Üye Konu Sahibi OnurAYDN' Alıntı: Fotoğraftaki sıralama mı yanlış yoksa ben mi sıralamayı yanlış biliyorum ? Genişletmek için tıkla ... ben doğruluğunu ispatlamak için hepsine vikipediden baktım dogru
OnurAYDN' Alıntı: Fotoğraftaki sıralama mı yanlış yoksa ben mi sıralamayı yanlış biliyorum ? Genişletmek için tıkla ... ben doğruluğunu ispatlamak için hepsine vikipediden baktım dogru