tuzluca76
Üye
-
Konu Sahibi
-
Arkadaslar cok merak ettigim birsey bu N8 teleskoplari odak mesafesini arttirirmi? Yani biz doru duzgun odaklanmayi birtek yakin nesnelerde kullanabiliyoruz. Teleskop u takinca bir prof. Makine gibi uzaktaki nesnelere odaklanabilirmi ? Bildigim kadariyla lensin acisi buyukluguyle orantili odak mesafeside artiyor. Yanlisim varsa duzeltin. Eger odak mesafesi artiyorsa bir tane almayi dusunuyorum acil !
Bundan BahsediyorumArkaplan Bulanık Öndeki Nesne Odaklı Biz Bunu Sadeec 35-40 cm uzaklıktaki nesnelere yapabiliyoruz. Telescopla Bu Sayı Daha Yukarı Çıkıyormu ?
Valla ben ebaydanLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbunu aldım ve kullanıyorum. Uzak nesnelere odak olayı derken tam neyi kastettin anlamadım ama uzak nesnelere odağı sen ayarlıyorsun net olacak şekilde lensin başı dönüyo sen netleştiriyosun sonra ince ayarını N8 otofocusla yapıyor. Güzel fotoğraflar çekiyor gercekten. ben sipariş verdim kargo dahil 20$ geldi bana. Hemde 6 günde... tripod ayrıca süper. Lens takmasan bile video cekerken güzel oluyor.
Valla ben ebaydanLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbunu aldım ve kullanıyorum. Uzak nesnelere odak olayı derken tam neyi kastettin anlamadım ama uzak nesnelere odağı sen ayarlıyorsun net olacak şekilde lensin başı dönüyo sen netleştiriyosun sonra ince ayarını N8 otofocusla yapıyor. Güzel fotoğraflar çekiyor gercekten. ben sipariş verdim kargo dahil 20$ geldi bana. Hemde 6 günde... tripod ayrıca süper. Lens takmasan bile video cekerken güzel oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?