Mr.Dan - C6-01 Üye Peki 04 ne anlama geliyor? Telefonun arkasında IMEI kodu ve Macaristan malı olduğu yazıyor ?
codblackops2 Üye Pondusss' Alıntı: hayır Genişletmek için tıkla ... Koskoca 61 sayfada bunu yazan çıkmamıştır. Yeminle smartsın kahkaha attım gece gece
Pondusss' Alıntı: hayır Genişletmek için tıkla ... Koskoca 61 sayfada bunu yazan çıkmamıştır. Yeminle smartsın kahkaha attım gece gece
ntquartex Üye Çok komik. Orjinal nokia çıkışı ne demek uzay üssünde mi.üretiliyor yani? finlandiya ile orjinal nokia fab. farkını merak ediyorum açıkçası.
Çok komik. Orjinal nokia çıkışı ne demek uzay üssünde mi.üretiliyor yani? finlandiya ile orjinal nokia fab. farkını merak ediyorum açıkçası.
seryak Üye balcolu' Alıntı: 04 yazıyor. Ne anlama geliyor? Genişletmek için tıkla ... tayland veya vietnam olmali.
balcolu' Alıntı: 04 yazıyor. Ne anlama geliyor? Genişletmek için tıkla ... tayland veya vietnam olmali.
ia.phlvn Üye XXXXXX/04/... Fakat arkasında Made in Hungary yazıyor Senin verilerine göre Finlandiya nasıl çelişkidir bu Kullandığım telefon X6. O kadar para verdik yanlız kalite adına geçekten bişey yok. Aldığım günden beri sıkıntı yaratıyor bana
XXXXXX/04/... Fakat arkasında Made in Hungary yazıyor Senin verilerine göre Finlandiya nasıl çelişkidir bu Kullandığım telefon X6. O kadar para verdik yanlız kalite adına geçekten bişey yok. Aldığım günden beri sıkıntı yaratıyor bana