serkes6262 Üye xxakro' Alıntı: Benimki de 04 nerde yapılmış oluyo ağrı da mı Genişletmek için tıkla ... baba mükemmel demişsin yaa bnmkide 04 yazıyorr
xxakro' Alıntı: Benimki de 04 nerde yapılmış oluyo ağrı da mı Genişletmek için tıkla ... baba mükemmel demişsin yaa bnmkide 04 yazıyorr
oska1973 Üye tamamiyle yalan.macaristan malına kötü kalite demiş.made in hungary yazıyorsa korkmadan alınır.13 yıldır macar malı nokia telefonlar aldım hep hiç sorun çıkmadı.
tamamiyle yalan.macaristan malına kötü kalite demiş.made in hungary yazıyorsa korkmadan alınır.13 yıldır macar malı nokia telefonlar aldım hep hiç sorun çıkmadı.
serinaga Üye AĞALAR benimkide 04 ama ne yalan söyliyim taş gibi telefon. Kalite sizce neye göre belli olur ? Bana göre benim tel 1.kalite derim ...
AĞALAR benimkide 04 ama ne yalan söyliyim taş gibi telefon. Kalite sizce neye göre belli olur ? Bana göre benim tel 1.kalite derim ...
oceans_girl Üye ben dün samsung wave 723 aldım. telefonda made by samsung yazıyo ama kodu sorguladım 04 dedi iyi mi bu hangi ğlke nolur yardım edin...
ben dün samsung wave 723 aldım. telefonda made by samsung yazıyo ama kodu sorguladım 04 dedi iyi mi bu hangi ğlke nolur yardım edin...