crazypaker Üye bendede 03 ama nereye ait vekalitelimi veya kötümü yazılmamış (3 te uğurlu rakamımdır)
tuna1248 Üye adminim benimki 03 hangi ülke söylermisiniz sanırım vietnam made in vietnam yazıyor telefonun arkasında sizce iyimi vietnam malı telefonum s5233
adminim benimki 03 hangi ülke söylermisiniz sanırım vietnam made in vietnam yazıyor telefonun arkasında sizce iyimi vietnam malı telefonum s5233
RespecT_06 Üye ya benim telefon nokia 5320 xpress music baktım 02 yazıyo.teknosadan aldım arkasında made in hungary yazıyor.Ya böyle şey olabilir mi ya ? adamı resmen kandııyolar ya mağdur duruma düştüm
ya benim telefon nokia 5320 xpress music baktım 02 yazıyo.teknosadan aldım arkasında made in hungary yazıyor.Ya böyle şey olabilir mi ya ? adamı resmen kandııyolar ya mağdur duruma düştüm
ouruk Üye 60 yazıyo bende de.neden aldığımda ekranda ölü pixel çıktığını ve kameranın takılı navigasyon düğmelerine basılı tuttuğumda paazit yaptığını anladım...
60 yazıyo bende de.neden aldığımda ekranda ölü pixel çıktığını ve kameranın takılı navigasyon düğmelerine basılı tuttuğumda paazit yaptığını anladım...