efesalih Üye Ya bırakım numaraları bütün teller çinde üretiliyor artık ama sınıf sınıf ayrılıyor tabiki örneğin orjinal nokıa ve samsunglar 1. Sınıf çakmalar en son sınıfta üretiliyor boş muhabbet yapmayın nolur ya
Ya bırakım numaraları bütün teller çinde üretiliyor artık ama sınıf sınıf ayrılıyor tabiki örneğin orjinal nokıa ve samsunglar 1. Sınıf çakmalar en son sınıfta üretiliyor boş muhabbet yapmayın nolur ya
oktay-oktay27 Üye arkadaş paylaşım güzel ama birşey sorcam benm tek nokıa e63 arkasında made ın filyanda yazıyo fakat ımel numarasında 02 çıkıyo ... anlamdım --------------- Ekleme --------------- bnm telın arkasında made ın filyanda yazıyo ama 02 çıkıyo bir zamnt cvp yazarsan
arkadaş paylaşım güzel ama birşey sorcam benm tek nokıa e63 arkasında made ın filyanda yazıyo fakat ımel numarasında 02 çıkıyo ... anlamdım --------------- Ekleme --------------- bnm telın arkasında made ın filyanda yazıyo ama 02 çıkıyo bir zamnt cvp yazarsan
akin_tr Üye ben yeni tel aldım 6303c 04 yazıyo bu ne peki acil cevap arkadaşlar --------------- Ekleme --------------- bende yeni tel adlım 6303c 04 yazıyo bu ne
ben yeni tel aldım 6303c 04 yazıyo bu ne peki acil cevap arkadaşlar --------------- Ekleme --------------- bende yeni tel adlım 6303c 04 yazıyo bu ne
adry Üye alphan415696' Alıntı: bende 03 yazıo o hangisi oluo bilen var mı Genişletmek için tıkla ... TR > Afyon
alphan415696' Alıntı: bende 03 yazıo o hangisi oluo bilen var mı Genişletmek için tıkla ... TR > Afyon