belle opera 2g=13731 3g=13778 belle browser 3g=21830 2g=23076 biraz acayip belle browseri 2gde daha yüksek yanlız arkadaslar karıştırmayalım bu testlerde flash player destekleyen bütün teller nokiayı gecer bu browser hızı degil nokiada flash lite4 oldugu için genelde az puan alması normal konuyu açan arkadsımıza teşekkür ediyorum birde speedtest sonuçlarınıda yazarsak daha faydalı olur sanırım
Not : Sonuç esnasında Sadece internet açık olup,Hiçbir indirme vs.vs yapılmamıştır
Gözlemlerim :
Bilgisayardan çoğu arkadaş 450.000 gibi puan almış.Bu browser testi o anki durumunuza göre sonuç çıkarıyor.++ internet hızınıza göre.Bende 81.540 çıktı. Ben o anda belle dosyaları indiriyordum.O yüzden düşük çıkmış olabilir
Not : Sonuç esnasında Sadece internet açık olup,Hiçbir indirme vs.vs yapılmamıştır
Gözlemlerim :
Bilgisayardan çoğu arkadaş 450.000 gibi puan almış.Bu browser testi o anki durumunuza göre sonuç çıkarıyor.++ internet hızınıza göre.Bende 81.540 çıktı. Ben o anda belle dosyaları indiriyordum.O yüzden düşük çıkmış olabilir