rafi1994 Üye güzel paylaşım yalnız sirenin kapatabiliyormuyuz ekranın kararması güzelde siren kötü mesala okulda öğretmen yakalayınca hemen rastgele bir tuşa bas tel kapalı gözüksünb ama açık dursun keşke sirenini kapatabilsek
güzel paylaşım yalnız sirenin kapatabiliyormuyuz ekranın kararması güzelde siren kötü mesala okulda öğretmen yakalayınca hemen rastgele bir tuşa bas tel kapalı gözüksünb ama açık dursun keşke sirenini kapatabilsek
client98 Üye çok güzel bir program ama telefonun seside önemli. biraz daha şöyle ortalığı inletse tam panik yaptırır.
çok güzel bir program ama telefonun seside önemli. biraz daha şöyle ortalığı inletse tam panik yaptırır.
kkaaccaakk Üye ya bu program benım tlfonu kılıtledı ve acamıyorum acıl donus yapabılırmısınız bunu nasıl acarım
@lperen Üye Tsubasa-kun' Alıntı: sağol işime yarayacak Genişletmek için tıkla ... Benim 6 Mbit olduğu halde bu kadar Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tsubasa-kun' Alıntı: sağol işime yarayacak Genişletmek için tıkla ... Benim 6 Mbit olduğu halde bu kadar Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız