Tavsiye Telefonun Klonlu Çıkması

Konu Sahibi
Telefonun Klonlu Çıkması
iyi günler arkadaşlar 1 hafta önce samsung telefon aldım telefon kullanmaya başladıktan sonra 4 gün mesaj geldi telefon klonlanmıştır diye mesaj geldi 1 ay içinde kapanacaktır.
aldığım yere başvurdum evrakları alıp düzelteceklermiş ama sadece 1 hat üzerinde çalışacakmış.

telefon iade edebilirmiyim. aldığım firma bimeks telefonu iade etmek istediğimde iade alamıyorlarmış.

n000k

Üye
bence almak zorundalar sonuçta, o kadar para veriyorsun sadece tek bir hat kullanabilceksin de ne demek? belki ikinci bir hattın var. onu taktığında kullanamayacaksan yada hattını değiştirmek zorunda kaldın diyelim, ne olacak peki?? nasıl iade almıyorlarmış.. ayrıca daha 1 haftalık mal.. bence biraz es- gür , gözlerini korkut derim..

Tepkiler: OttomaN TigeR
    Konu Sahibi
hafta içi ayarlacağım bir şey ler

Hemen git söyle klonlamak yasa dışı bir şey polise şikayet ederim filan falan de verirler zaten

Tepkiler: n000k
dostum sonuçta telefoncudan falan telefon almıyorsun yada yurt dışından getirmiyorsun faturalı bimeks gibi bir mağazadan aldığın telefon klonlu çıkıcak mağazayı basarım söke söke iade ederim

Tepkiler: n000k
Geri almamak için her türlü pisliği yapacaklar sakın böyle Satıcılara boyun eymeyin her türlü yasal hakkınızı kullanacağını söyleyin bakın nasıl Paşa paşa geri alıyorlar. Unutmayın hak verilmez alınır.

Tepkiler: n000k ve mehmettech

fk555897

Üye
Bimeks'ten bir sonuç alamazsan Tüketici Hakları'na şikayet et. Değiştirmek zorundalar.

Tepkiler: baby_face_

ccaann35

Üye
3 sene önce başıma geldi. Tek hat kullanirsin dediler kabul etmedim tüketici mahkemesine gittim paranın iadesini istedim istediğim karar çıktı. Tam işlem yaparken samsung kararın iptali için mahkemeye verdiler. Tam dört celse sürdü internetten bir Ton belge indirdim her celse hakimin önüne koydum sonra başka bir şehirden bir avukattan emsal karar buldum en nihayetinde klonlandigi tarihten tam bir sene sonra tüketici mahkemesi (hakem heyeti degil) lehime karar çıktı. Üstelik atiyom 700 tl telefon 300 e düştüğü hâlde av. Parası dahil 800 tl mahkeme karar verdi. Karara itiraz olamayacağı hükme bağlanmıştı. Telefonu samsung yetkili bayine ambalajı herseyi dahil teslim ettim tam 4 ay, kırk kere genel merkeze telefon ettim. Böyle bir kararı samsung senelerdir gormediginden yok inceliyecegiz yok karar vereceğiz diye oyaladilar hacizde yapamiyorsun çünkü izmirde samsung a ait bir yer yok.
Baktım olmayacak mahkeme kararına rağmen firma dört ay oyaliyor cumhuriyet SV. Bunlarla yaptığım telefon görüşmelerini cd çektim, mahkeme kararını falan ekledim bu firma karsiyadaki yetkili servisle ve 4 ay benimle telefonla konuşan müşteri temsilcilerini çete kurup beni dolandirdiklari söyleyip ki klonlanan teli 4 ay önce teslim etmiştim şikayet ettim tam 25 kişiyi.
Yemin Ediyorum para ertesi günü hesaba yattı
Bendeki kararda ki birtane daha vardı emsal karar oldu.
Not aradan bir hafta geçtikten sonra samsung aradı özür diledi, ben para yatınca savcıdan şikayeti geri almıştım
Almasaydim o 25 kişi istanbuldan izmire her celse gelecekti.
Vazgeçme şikayet et

Tepkiler: canpolatky, -Börteçine-, kadikoy ve 4 diğerleri

esmeran3

Üye
kardeşim hiç bekleme hemen ver.
öyle klon cihaz felan çıkıyor hemde senin sorunun da değil. bu

Kesinlikle hakkını aramalısın.

Tepkiler: esmeran3

waycell

Üye
ccaann seni tebrik ediyorum zoru basarmissin.kisa yolu soyle savciliga git sikayette bulun senin imei kullanan numarayi ve sahibini dolayisiyla evini adresini bulacaklar zararini ondan karsilayacaklardir.suclu ya magaza calisani cikacak yada oraya gelip imei kopyalayan musteri

esmeran3

Üye
Bide cihazının faturası imei kaydı felan birinin eline geçmedi dimi kardeşim ?

Gerçekten tebrik ediyorum kendim yapmış gibi keyifle okudum. Keşke şikayeti geri çekmeseydin süründürseydin.

Tepkiler: -Börteçine- ve esmeran3

ccaann35

Üye
Gerçekten tebrik ediyorum kendim yapmış gibi keyifle okudum. Keşke şikayeti geri çekmeseydin süründürseydin.

Zaten bu olayda yaptığım tek hataydı.
Şikayetimi geri almiyacaktim kamu davası acilacakti
Firma gazetelere manşet olacaktı

kadikoy

Üye
ccaann35
harika bir tüketici örneği vermişsiniz
keşke savcılığa verdiğiniz dilekçeyi geri almasaydınız iktisad fakültelerinde ders olurdu.

Tepkiler: -Börteçine-
    Konu Sahibi
yok arkadaşlar fatura kimseye göstermedim. bimeks genel merkezinde görüşüp telefonu aldılar. buradaki mağazası olmaz falan dedi ama genel merkezlerinden olunca mecbur geri aldılar..

n000k

Üye
yok arkadaşlar fatura kimseye göstermedim. bimeks genel merkezinde görüşüp telefonu aldılar. buradaki mağazası olmaz falan dedi ama genel merkezlerinden olunca mecbur geri aldılar..

hayırlısı olsun dostum.yerine yenisini mi verdiler??

Tepkiler: OttomaN TigeR