arkadaşlar andridin yükleyicisini symbiana atmaya çalışıyordum işletim sistemini sildim pwer tuşuna basıyorum sistem yok diyor yedeklemede yapmadı ne yacam
nokia sadece s60v5in kaynak kodunu paylaşmıştı ama nokia bellenin kaynak kou hala nokia tarafından gizli tutuluyor olsa atardı c++ ilenokia suiteden yeniden güncelleyeceğinokia suiteden yeniden güncelleyeceğinokia s
hemen pc suite ile yeniden belle güncellemesi yapacağım inşallh olur
ne zaman bir şeyle uğraşsam ya laptopum(samsung NP550P7C-T032R) YADA TELEFONUM (n8 LUMİA HİÇ BOZULMUYOR)BOZULUYOR NE İŞSE
romu nasıl yok etmeyi başardın tmm sılınmez demiyoruz ama dead phone flash ta işe yaramadıysa beyin terk :O romu raw a fln mı convert ettin yanlışlıkla
daha kötü
yapıda ne varsa sildim atmak için denedim ama beyin yok silmişim garanti kimse düzeltemez diyor bendedim ilk telefona nasıl atıyorsunuz diye usb connetion atıyoruz ilk dediler tel ölü gibiydi destk yazılımı attım s^3 tüm tabanını atıcam daha işim çok
romu nasıl yok etmeyi başardın tmm sılınmez demiyoruz ama dead phone flash ta işe yaramadıysa beyin terk :O romu raw a fln mı convert ettin yanlışlıkla
altyapıda 1-2 değişiklik yapacaktım ama yaptıktan sonra enterı tıkladım hop %100 olunca silmiş program telefona alt yapıda atmamış içi bomboş bir hırda yığınına döndü
dosyaları nasıl açtın ki altyapıyı değiştirmek için? ROM daki her şeyi nasıl sildin? 111.40.xxx atamıyormusun Dead ile? demekki symbian ın kernelini silmişsin olmassa anakart değişimi.
dosyaları nasıl açtın ki altyapıyı değiştirmek için? ROM daki her şeyi nasıl sildin? 111.40.xxx atamıyormusun Dead ile? demekki symbian ın kernelini silmişsin olmassa anakart değişimi.
arkadaşlar andridin yükleyicisini symbiana atmaya çalışıyordum işletim sistemini sildim pwer tuşuna basıyorum sistem yok diyor yedeklemede yapmadı ne yacam