Yardım Telefonun Işletim Sistemini Slidim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Telefonun Işletim Sistemini Slidim
arkadaşlar andridin yükleyicisini symbiana atmaya çalışıyordum işletim sistemini sildim pwer tuşuna basıyorum sistem yok diyor yedeklemede yapmadı ne yacam

achambo

Üye
dead flash

Tepkiler: asigsasi
    Konu Sahibi
nokia sadece s60v5in kaynak kodunu paylaşmıştı ama nokia bellenin kaynak kou hala nokia tarafından gizli tutuluyor olsa atardı c++ ilenokia suiteden yeniden güncelleyeceğinokia suiteden yeniden güncelleyeceğinokia s
servise gönder bir sor oluyomu
hemen pc suite ile yeniden belle güncellemesi yapacağım inşallh olur
ne zaman bir şeyle uğraşsam ya laptopum(samsung NP550P7C-T032R) YADA TELEFONUM (n8 LUMİA HİÇ BOZULMUYOR)BOZULUYOR NE İŞSE

Tepkiler: achambo

achambo

Üye
benimkini düşürünce de düşürdüğüm yere hasar veriyo

Tepkiler: asigsasi

kcr

Üye
Bataryayı çıkart biraz bekle sonra tekrar tak dene bakalım. Belki işe yarar...

PYTHONs

Üye
birader işletim sistemini nasıl sildin romu mu biçimlendirdin sen

MaxWheel

Üye
romu nasıl yok etmeyi başardın tmm sılınmez demiyoruz ama dead phone flash ta işe yaramadıysa beyin terk :O romu raw a fln mı convert ettin yanlışlıkla

Konu Sahibi
benimkini düşürünce de düşürdüğüm yere hasar veriyo
fiziksel değil yzılımsal sorun oluyor bende
nokia kırılmıyor
birader işletim sistemini nasıl sildin romu mu biçimlendirdin sen
daha kötü
yapıda ne varsa sildim atmak için denedim ama beyin yok silmişim garanti kimse düzeltemez diyor bendedim ilk telefona nasıl atıyorsunuz diye usb connetion atıyoruz ilk dediler tel ölü gibiydi destk yazılımı attım s^3 tüm tabanını atıcam daha işim çok
romu nasıl yok etmeyi başardın tmm sılınmez demiyoruz ama dead phone flash ta işe yaramadıysa beyin terk :O romu raw a fln mı convert ettin yanlışlıkla
altyapıda 1-2 değişiklik yapacaktım ama yaptıktan sonra enterı tıkladım hop %100 olunca silmiş program telefona alt yapıda atmamış içi bomboş bir hırda yığınına döndü

PYTHONs

Üye
dosyaları nasıl açtın ki altyapıyı değiştirmek için? ROM daki her şeyi nasıl sildin? 111.40.xxx atamıyormusun Dead ile? demekki symbian ın kernelini silmişsin olmassa anakart değişimi.

Tepkiler: Yusuf0111_Oğuzhan
    Konu Sahibi
dosyaları nasıl açtın ki altyapıyı değiştirmek için? ROM daki her şeyi nasıl sildin? 111.40.xxx atamıyormusun Dead ile? demekki symbian ın kernelini silmişsin olmassa anakart değişimi.
evet kerneli sildim teli hayata yazılımla döndürmeye çalışıyorum olmassa garanti

fk555897

Üye
Servise ver ama servis büyük ihtimal ile ücret alır.

Konu Sahibi
Servise ver sonuna kadar ugras benden sana tavsiye musteri haklarona kadar git kesin telefon alirsin uzun sursede
ama telefonu ben boz bozdum üctret alınır garantisi 6-7 ay önce bitti zaten
Servise ver sonuna kadar ugras benden sana tavsiye musteri haklarona kadar git kesin telefon alirsin uzun sursede
ama telefonu ben boz bozdum üctret alınır garantisi 6-7 ay önce bitti zaten telefon verirler ama nokia ben lg g2 almak istiyorum

Konu Sahibi
dead flash etkisiz diyorum hard diyon hard atacak bir şey yok sorun orada rom yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...