[ENGİN] Üye cyber' Alıntı: hayır açmak mı gerekiyo Genişletmek için tıkla ... onuda açıp kodları girmeniz gerekiyor
cyber' Alıntı: hayır açmak mı gerekiyo Genişletmek için tıkla ... onuda açıp kodları girmeniz gerekiyor
Tommy Vercetti Üye kodları girsende bi anlam ifade etmiyo bunlar hücre mesajı her bölgede farklıdır siz hangi bölgedeyseniz o bölgenin kodlarını telefon otomatik olarak algılar zaten o bölgede 90 kodu yoksa girseniz bile sinyal alamazsınız
kodları girsende bi anlam ifade etmiyo bunlar hücre mesajı her bölgede farklıdır siz hangi bölgedeyseniz o bölgenin kodlarını telefon otomatik olarak algılar zaten o bölgede 90 kodu yoksa girseniz bile sinyal alamazsınız
[ENGİN] Üye gogis' Alıntı: Olmuşum hocam? Genişletmek için tıkla ... olmuş olmuş ama biri baz istasyonları içindi
gogis' Alıntı: Olmuşum hocam? Genişletmek için tıkla ... olmuş olmuş ama biri baz istasyonları içindi
dj45bela Üye Yigit315' Alıntı: avea kullanıyorum. Aveada hangi kodu yazmamız gerekiyor bilen varmı acaba ? Genişletmek için tıkla ... 011 veya 11 ama benim gelmiyo
Yigit315' Alıntı: avea kullanıyorum. Aveada hangi kodu yazmamız gerekiyor bilen varmı acaba ? Genişletmek için tıkla ... 011 veya 11 ama benim gelmiyo